Nieuw: Fietsen langs de Neder-Rijn in Duitsland

Nieuw: Fietsen langs de Neder-Rijn in Duitsland

Fietsen in een prachtig hotel in een mooi gebied in Duitsland. Ideaal om er een fietstocht te maken. Wij hebben een aantal leuke routes voor u.

Beleef en geniet in het mooie Duitsland
In het Hanzestadje Wesel, ten noorden van het Duitse Keulen, vind je rustig en landelijk gelegen aan de Rijn Welcome Hotel Wesel. Hier overnacht je in een prachtige suite met balkon. Het hotel biedt ruime suites en ideale omstandigheden voor ontspanning.

Heerlijk buiten genieten
Bij dit arrangement begint u de dag met een heerlijk ontbijt, dat u zelf kunt samenstellen via ons uitgebreide ontbijtbuffet.
Daarna begint u met de fietstocht door de prachtige omgeving. Om te zorgen dat u Wesel kunt ontdekken zonder een mooie plek te missen, krijgt u van ons tips.

Hotel Wesel

Beleef een gevarieerd landschap met uitgestrekte bossen, heide-en moerasland en ongerepte uiterwaarden.
U kunt peddelen of zeilen op de meren en rivieren in het idyllische landschap van de Nederrijn water. Je kunt er fietsen, wandelen, golfen, of … Je krijgt er gewoon en vind uw eigen persoonlijke vorm van ontspanning.

Het hotel
Het hotel beschikt over 102 goed ingerichte suites.Laat u verwennen door onze chef-kok in het restaurant Deichgraf met aangrenzend terras aan de Rijn of in de hotelbar H2O.

Ontspanning en inspanning kunt u vinden in het fitness-en wellness-centrum. In het wellness-centrum kunt u uiteraard ook terecht voor heerlijke massages.

Kom ook fietsen langs de Neder-Rijn met het 3-daags Fietsarrangement in Duitsland.