Menu
Fietsen

Ontdek ook mijn TOP 3 van mooiste Fietsplekjes in Nederland

Ik heb het mooie weer voor u besteld dus hopelijk hebben de weergoden er ook zin in en kunnen we onze mooie fietsen een dezer dagen weer uit de schuur halen. Heeft u ook zo’n zin om Nederland weer te gaan verkennen en de mooiste stekjes te ontdekken?

Zo mag Drenthe natuurlijk niet ontbreken in het lijstje dit jaar. Een leuke tip om er wat langer op uit te gaan is de 4-daagse Fietsvakantie in Drenthe waarbij u met de fiets van hotel naar hotel gaat en uw bagage apart wordt bezorgd in uw hotel. Zo kunt u in 4 dagen echt heel veel moois van Drenthe ontdekken.

Of altijd al de Achterhoek willen ontdekken? U zult zich hier verbazen over een bijzonder stukje Nederland en fantastisch om juist op de fiets te ontdekken. En als u er dan toch op uit gaat zou ik blijven slapen in het vernieuwde hotel in het kleine plaatsje Barchem. Met deze 3-daagse Fietsaanbieding stapt u na een heerlijk ontbijt in het hotel op uw fiets en fietst u zo de prachtige bossen in. In de kleine, gezellige dorpjes kunt u lekker een terrasje pakken en genieten van de Achterhoekse gezelligheid. Komt u ’s avonds weer terug in het hotel dan geniet u van een heerlijk 3-gangen keuze menu en droomt u ’s nachts lekker weg in één van de vernieuwde hotelkamers.

Hebben bovenstaande 2 tips u nog niet kunnen verrassen dan zeg ik … ga het Montferland maar eens verkennen! Een klein beetje heuvellachtig maar uitstekend te doen voor fietsliefhebbers. Hier fietst u door groene weilanden, waar de koeien lekker buiten staan en het landschap zich afwisselt met prachtige bossen en dan weer mooie vergezichten. En als u dan in dit schitterende stukje Nederland bent breng dan ook een bezoek aan het kasteel in ‘s-Heerenberg of neem een drankje bij ’t Peeske en geniet van een ongekend mooi vergezicht vanaf het terras. Als u een échte fietsliefhebber bent mag dit mooie stukje Nederland absoluut niet ontbreken. Maak er een mooie weekend of lekker tussendoortje van en boek dan de speciale Fietsaanbieding in Montferland. Zoals u ziet aan de reviews bij de aanbieding gingen velen u al voor die hier écht hebben genoten!

Ik wens u weer veel fietsplezier. En heeft u voor mij ook een leuke Fietstip? Mail deze dan naar redactie@recreatief.nl met een leuke foto en wie weet kan ik uw fietstip binnenkort delen.