Menu
Fietsen

Redactie TIP: Geniet van een Fietsarrangement in Rivierenland

Ga op ontdekking tijdens een fietstocht

Tijdens dit 3-daags Fietsarrangement door het land van Maas en Waal ontdekt u de mooie omgeving tussen de rivieren onder het genot van een heerlijke picknick. Geniet niet alleen van de prachtige natuur, maar ontdek ook een van de bekendste inwoners van Tiel: Flipje in het Flipje museum. Het entreekaartje voor dit museum is inbegrepen! Wanneer u terugkomt van uw fietstocht staat er een heerlijk 3-gangen diner voor u klaar en overnacht u in een comfortabele hotelkamer. De volgende ochtend wordt uw buik goed gevuld met een uitgebreid ontbijt.

Kom tot rust in Wamel

Wie wil onthaasten, is bij ons aan het juiste adres. Door de prachtige landelijke ligging op de zomerdijk is het hier heerlijk rustig. Het uitzicht op de Waal en de uiterwaarden is elke keer weer een plaatje. Dit is de ideale plek voor een overnachting of minivakantie in het gastvrije land van Maas en Waal.

Onze 14 hotelkamers zijn sfeervol ingericht. Het voelt alsof u uit logeren gaat en te gast bent bij goede vrienden of familie. Bij ons is iedereen welkom, ook groepen. Alle kamers zijn voorzien van bad en/of douche, flatscreen tv, radio, telefoon en gratis wifi.

Niet alleen gastvrij maar ook een stukje historie

Ons hotel heeft een lange traditie en naam op het gebied van gastvrijheid. In het jaar 900 stond bijna op dezelfde locatie, het eerste Veerhuis. In 1500 is het verhuisd naar de huidige plek. Door de eeuwen heen heeft ‘t Veerhuis als herberg, bruine kroeg, hotel en restaurant gediend.

In 1952 is het pand herbouwd op de kelders uit 1500, nadat het in de Tweede Wereldoorlog verwoest was. Daarna is er in 1996 een deel aangebouwd, de serre met hotelkamers, een suite en appartement.

Plan nu uw weekendje weg in voor een bezoek aan het gastvrije Wamel en ontdek de omgeving tijdens het Fietsarrangement!

Met vriendelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl

Recreatief.nl