Menu
Fietsen

Redactie TIP: Weekendje Fietsen in Zeeland

Strand, duinen, vroongronden, dominiale bossen en de voor Zeeland kenmerkende waterrijke natuurgebieden zijn in de omgeving ruim aanwezig. Renesse is een perfecte uitvalsbasis om uw fietstochten te starten en zorgt dit fietsarrangement voor een onbezorgd verblijf.

Fietsen, watersport, golfen en nog veel meer!
Niet alleen wandelen en fietsen, maar vele actieve (water-)sporten als paardrijden, surfen, duiken, zeilen, tennissen en golfen kunnen in de buurt beoefend worden.

Even bijkomen in ons hotel en culinair genieten!
Hampshire Inn – ArcHotelZeeland is een 3 sterrenhotel met 48 kamers. De ligging en accommodatie van het hotel hebbende toerist veel te bieden. Het hotel is rustig gelegen, grenzend aan het natuurgebied ” De Kop van Schouwen” op ongeveer 15 minuten van het Noordzeestrand en op veilige afstand (5 minuten lopen) van de bruisende badplaats Renesse.

De hotelkamers zijn modern ingericht met douche en/of bad, toilet, TV en telefoon. Iedere kamer heeft een eigen balkon of terras. Een aantal kamers heeft één of twee extra bedden en is geschikt voor gebruik als familiekamer.

Fietsen aan het strand van Renesse

Fietsen aan het strand van Renesse

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Zeer aangenaam en vriendelijk hotel, spijtig misten we wel een klein ijskastje op de kamers. Dat zou toch een pluspunt zijn, zeker in de zomermaanden.”
Anoniem geeft een 8.

“Het was een heel geslaagd weekend ondanks het slechte weer. Wat erg op prijs werd gesteld was de warme lekkere soep die ons zaterdagmiddag werd aangeboden na .een heel natte voormiddag”
R. Vanzeir geeft een 9.

“Wij vonden ons fietsarrangement heel geslaagd. Het hotelpersoneel was echt super vriendelijk,een hotelkamer met terrasje zeker een pluspunt.Het ontbijtbuffet en 3 gangen diner heel geslaagd.Kortom wij zijn super tevreden klanten en komen terug.”
S. Pylyser-Decock geeft een 8.

Wilt u ook eens lekker genieten van het Fietsarrangement in het prachtige Zeeuwse Renesse?