Menu
Fietsen

Review TIP: Fiets & Wandelaanbieding Friesland

Dit hotel is perfect gelegen voor de echte fiets en wandel liefhebber. Met deze speciale aanbieding kunt u nu wel heel voordelig verblijven in deze schitterende omgeving.

Schitterende omgeving
In onze omgeving kunt u fantastisch fietsen. Ons hotel beschikt over een ruime keuze aan (gratis) fietsroutes van diverse afstanden.

Heerlijkheid de Eese bijvoorbeeld. Eén van de uitlopers van het Drents-Friese Wold, dat doorloopt tot ver voorbij Appelscha. Of de prachtige eeuwenoude beukenbossen van Oranjewoud.

Maar ook liefhebbers van water komen hier volop aan hun trekken. Giethoorn, Nationaal Park de Weerribben, de Rottige Meenthe en de Friese Meren, het is allemaal dichtbij.

In de directe omgeving van Wolvega zijn 13 fraaie wandelroutes beschikbaar, in lengte variërend van 5 tot 18 kilometer. Elk voorzien van een handzame kaart en een duidelijke beschrijving.

U zoekt wat meer cultuur? Wat denkt u van de oude zuiderzeehaventjes als Blokzijl of Stavoren? Of een heerlijk oud dorpje als Oldeberkoop Of een bezoek aan het openluchttheater van Diever, waar Shakespeare jaarlijks geëerd wordt met verschillende professionele voorstellingen.

FIetsarrangement Friesland

Gezellig en gastvrij hotel in Friesland
Wij beschikken over een brasserie en een a la carte restaurant. Beide met een prachtig uitzicht over de Lindevallei. U zit er gezellig, u eet er heerlijk. Dagverse producten, natuurlijk, waarvan een deel uit de regio afkomstig

Ons hotel was vroeger een zorgcentrum. Een deel ervan functioneert nog altijd als appartementencomplex. Positief gevolg daarvan zijn de kamers. Alle tweepersoonskamers zijn eigenlijk appartementen. Junior Suites, noemen we ze ook wel. Ruim opgezet met een gescheiden slaap- en zitkamer en uiteraard gescheiden douche- en wc-ruimte. Heerlijke bedden, die u graag verleiden om eens lekker uit te slapen! Volop ruimte, volop comfort. Met natuurlijk radio, tv en telefoon en, zo u wilt, fax. Draadloos internet is beschikbaar. Zelf koffie en/of thee zetten op de kamer is ook mogelijk.

Terras, Tuin, Gratis parkeren.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Wij gaan zeker terug en voor een iets langere periode. Personeel is supervriendelijk. Het uitzicht van het hotel schrikt aanvankelijk wat af, doch wanneer je binnen komt, wordt je supervriendelijk ontvangen. Eten is zeer goed. Kamers zijn wat verouderd maar zeer goed onderhouden. Prachtige fietsomgeving.”
Patrick Van den Kerkhof geeft een 8.

“Hotel Inn is aanrader om te verblijven. Vriendelijk en behulpzaam personeel. De maaltijden 10/10 qua variatie en keuze. Ontbijtbuffet wordt steeds aangevuld. Enkel het diner duurde wat lang, soms 1u tot 1.30u voor 3 gangen. De appartementjes geven een meerwaarde. Het aanwezig zijn van bejaarden was geen probleem voor ons. Er woonde zelfs iemand naast ons verblijf. Wij zijn ook 2 personen die in de sociale sector werken. We waren zeer spijtig dat we daarna nog een ander hotel geboekt hadden, want het was duurder en kon niet tippen aan Hotel inn.”
Luc en Linda Lataire – Cortvriendt geven een 9.

“Arrangement was het geld dik en dubbel waard. Echt een bijzonder hotel. Lekker gegeten? Nee, heel lekker gegeten zelfs. Compliment voor de kok. Personeel was heel klantvriendelijk en behulpzaam. Twee dagen gefietst. De omgeving was ontzettend mooi. Is voor herhaling vatbaar.”
Marije Sahertian geeft een 9.

Wilt u ook eens genieten van deze geweldige 3=2 Super aanbieding Fietsen & Wandelen in Friesland?