Menu
Fietsen

Review TIP: Fietsweekend in Giethoorn

Langs rustige polderwegen, met links en rechts natuur, getooid in de schoonheid van het seizoen, rietlanden, weilanden, slootjes, meren, hier en daar een molen. Verblijf in het karakteristieke waterdorpje Giethoorn en ontdek de mooiste stukjes natuur van De Wieden en De Weerribben op de fiets.

Het hotel
Hotel De Jonge is een sfeervol, romantisch hotel met een persoonlijke sfeer en gastvrijheid aan de rand van het oude karakteristieke dorp Giethoorn.

De kamers
Het hotel beschikt over 18 comfortabele en bijzondere hotelkamers, waaronder een speciale bruidskamer en een kamer met een extra werk- of slaapkamer. Iedere kamer is qua ligging, uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance komt u echt tot rust. De hotelkamers beschikken over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet, föhn, radio, telefoon en televisie. Antieke en moderne meubels zijn gecombineerd met warme tinten.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Het uitje krijgt een gemiddelde van een 8,4!
“Vriendelijke ontvangst, eten zeer verzorgd en heel lekker. Voor een fietsarrangement konden ze echter weinig fietsroutes voorstellen.”
Anoniem geeft een 8.

“Het was erg de moeite waard .
Het eten bij de Dames van de Jonge was uitmuntend en het personeel was zeer vriendelijk en professionele.
Voor herhaling vatbaar.
Vriendelijke groet
K. Fyen”

Kjersti Fyen geeft een 8.

“Zeer aangenaam verblijf gehad – mening gedeeld door alle leden (15) van de familie. Kamers aan de krappe kant, maar uitstekende keuken en bediening. Goede prijs/kwaliteit verhouding.”
Guy Ceuppens geeft een 9.

Wilt u meer weten over het Fietsweekend in Giethoorn?