Menu
Fietsen

Review TIP: Weekendje Fietsen in Overijssel

Vanuit een 4-sterren landgoed, gelegen midden in de bossen en aan de voet van de Sallandse Heuvelrug pakt u de fiets en kunt u fantastische fietstochten maken door dit veelzijdige stukje Nederland. Kom een lang weekend genieten in Overijssel.

Kom een lang weekend of een midweek heerlijk genieten in Overijssel. Voor de echte fietsliefhebbers een absolute aanrader!

Fietsen vanuit een prachtig landgoed
Bijna een eeuw geleden startte op exact dezelfde plek, waar nu Hotel Restaurant De Uitkijk gevestigd is, een theehuisje. Sinds die tijd is er veel veranderd. Wat bleef is de warme sfeer van het Engelse landhuis en de Twentse gastvrijheid.

De unieke ligging in de bossen van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug maakt De Uitkijk tot een rustpunt met allure. De naam is ontleend aan de uitkijktoren die vroeger naast het hotel heeft gestaan. Een bezoek aan De Uitkijk haalt u even uit de drukte van alledag.

Uniek gelegen hotel
Hotel Restaurant De Uitkijk in Hellendoorn is een 4-sterren hotel en beschikt over 13 kamers, waarvan 1 bruidssuite, 12 luxe kamers. Op alle kamers zijn koffie en thee faciliteiten aanwezig, zodat u heerlijk ontspannen op uw kamer kunt genieten van de rust en de geur van de bossen.

Door de unieke ligging midden in de bossen is Hotel Restaurant De uitkijk de perfecte start voor schitterende fietstochten.

Fietsen Overijssel

Bent u benieuwd wat voorgangers vinden van dit arrangement?
“het Hotel was goed en lag op een mooie locatie in een bosrijke omgeving. het 4 gangen diner was goed,alleen te veel vlees en te weinig groenten. We hebben ons prima vermaakt. nadeel is dat dit hotel ook gebruikt wordt voor bruiloften,zodat je tot .avonds laat last heb van harde muziek”
Anoniem geeft een 8.

Wilt u meer weten over het Weekendje Fietsen op de Sallandse Heuvelrug in Overijssel?