Menu
Fietsen

TOP 3: Leuke uitstapjes in Valkenburg

Leuke uitjes en groepsuitjes in Limburg met het zuidelijke Heuvelland glooiend met schitterende vergezichten. Geniet van een heerlijk weekendje weg om te fietsen, wandelen of te relaxen met een beauty dag. Of neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod Limburg voor een avondje of dagje uit met familie, vrienden of collega’s.

Lekker actief bezig zijn in de grotten van Valkenburg of liever toch een nachtje weg en verwend worden met verschillende beautybehandelingen? Het is allemaal mogelijk! Ook aan de kleintjes zijn gedacht, want speciaal voor u hebben we een KIDS FOR FREE arrangement, waardoor u lekker voordelig kunt genieten met de kids in het prachtige Limburg.

1. Grotbiken voor individuelen in Valkenburg

Speciaal voor kleine groepen, minder dan 10 personen, is dit een uniek uitje in Europa. Wat dacht u van grotbiken in de zo bekende grotten van Valkenburg. Een absolute uitdaging die u al kunt boeken vanaf 1 persoon.

Programma voor jong en oud
Jong of oud, goede of slechte conditie. In het programma houden wij rekening met leeftijd, conditie en wensen van de deelnemers. Bij dit arrangement kunt u zelfs al op individuele basis deelnemen aan onze activiteiten. Wij hebben het weekend namelijk speciaal gereserveerd voor kleine groepjes. Zo kunt u alleen of met een paar vrienden genieten van een grotbike tour door de bekende grotten. Bij het deelnemen aan onze programma’s raden wij sportieve of gemakkelijk zittende vrijetijdskleding aan.

Stoer en uitdagend uitje: Grotbiken
Uniek in Europa! Op een, speciaal voor de grot aangepaste, mountainbike legt u een parcours van 8 tot 10 kilometer af door het immense gangenstelsel (70 kilometer!). Onder leiding van een ervaren gids gaat u op zoek naar de mooiste plekjes van de grot. Onderweg zal er een en ander worden verteld over de grotten en kunt u genieten van de zeer aparte sfeer die de mergelwereld te bieden heeft.

Elke grotbike is uitgerust met speciale verlichting en iedereen krijgt een helm voor de veiligheid. De tocht is voor iedereen goed te doen: jong en oud, goede of minder goede conditie. De gids zal het tempo aanpassen aan de wensen van de groep zodat iedereen optimaal aan zijn/ haar trekken komt.

Grotbiken

2. Spa en Wellness in een prachtig kasteel in Valkenburg

Twee dagen helemaal tot rust komen en tijd voor uzelf nemen bij Spa & Wellness St. Gerlach. Geniet van een heerlijke beautydag met aansluitend een heerlijk 3-gangen diner en een overnachting in een luxe kamer.

Spa & Wellness St. Gerlach
Een onderdeel van Spa & Wellness St. Gerlach is Kneipp Spa. Dit is de enige gespecialiseerde Kneipp Spa. in Nederland. De behandelingen die u tot een gehele ontspanning brengen bestaat uit een volledige massage met de toevoeging van kruidenoliën. Spa staat voor ‘gezond door water’. Na een bezoek voelt u zich als herboren.

Kneipp badproducten zijn heel bekend in Nederland. Velen weten echter niet dat deze kruidentherapie slechts een onderdeel is van de Kneipptherapie. Gezondheid en prestatievermogen staan in deze hectische tijd bij de meeste van u hoog op de verlanglijst. U beseft steeds meer dat een groot deel van de verantwoordelijkheid hiervoor bij uzelf ligt. Kneipp Spa helpt u alvast om zich even te onthaasten.

De schoonheidsbehandelingen van Sothys zijn een uitstekende aanvulling op de Kneipp behandelingen.
Sothys biedt een verzorgd, fris en stralend uiterlijk, wat zelfvertrouwen geeft en van grote waarde is om zich prettig te voelen. Een gevoel van welzijn heeft daardoor ook een gunstige invloed op de interpersoonlijke communicatie.

3. Familie Arrangement in Valkenburg, kinderen gratis!

Onbeperkt gratis gebruik van het zwembad, bubbelbad, sauna, stoombad en fitness heerlijk genieten met dit familie arrangement in Valkenburg

Genieten in Valkenburg
Na de inspanning is het heerlijk ontspannen in Thermae 2OOO, op één van de vele terrassen of in het Casino. Of gewoon gezellig slenteren langs de winkeltjes in het dorpje.

Ook voor families zijn de mogelijkheden enorm met de vele attracties; pretpark de Valkenier, dierentuin Gaiapark of de Kabelbaan. Een ritje met het authentieke stoomtreintje bezorgt u een onvergetelijke ervaring.

Valkenburg is de ideale plaats om te toeren, wandelen of fietsen. Fietsen zijn te huur bij de receptie, ook elektrische.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl