Menu
Groepsuitjes

NIEUW: Culinaire Theatershow uit op het Water

Uw gastheer en gastvrouw Michèl & Ann Sterren serveren met hun klasse, vriendelijkheid en doldwaze acties, muzikale gerechten om uw diner een extra dimensie te geven.

Avondje uit op het water
Uw gastheer en gastvrouw Michèl & Ann Sterren serveren met hun klasse, vriendelijkheid en doldwaze acties, muzikale gerechten om uw diner een extra dimensie te geven. Tussendoor zullen zij deze locatie grondig onderzoeken op sterallures die mogelijk sterwaardig zijn. Tijdens dit diner verzoeken wij u vriendelijk dit prachtige etablissement te helpen! Want met uw medewerking kunnen zij de befaamde MichelAnn-ster verdienen!

Maar let op … de Smakpolitie houdt de boel scherp in de gaten. Rop Heus en zijn dochter Geusje controleren tijdens de avond of de beoordeling eerlijk verloopt en of iedereen zich goed inzet!

Dus help, doe, zing, geniet en dans mee op een muzikaal menu naar úw keuze! Kies smaakvolle gerechten die u wil horen … en verdien een MichelAnn-ster voor De Ameland.

De avond
De A La Carte eten met sterren is geen dinershow zoals Stookolie & Dreams of Dinner & Dance. Het is een havenrondvaart met gezellig entertainment. U wordt vermaakt door gastheer & gastvrouw Michél & An. U bent vrij om u over het hele schip te bewegen, mee te feesten in het Grand Cafe of heerlijk te genieten van het uitzicht vanuit de Panoramasalon of van het topdek.

Wilt u meer weten over de A la Carte… Eten met sterren – Culinair avondje uit op het water?

Theatershow Water