Menu
Groepsuitjes

Nieuw! Een Spetterend Themafeest op het Water

Een spetterend feest vieren op het water? Dat kan. Onze partycruise is volledig naar wens in te vullen. U bepaald zelf het thema, Afvaarttijden, duur van de tocht, opstapplaats, entertainment en catering aan boord.

Kies zelf uw thema:
Caribbean cruise
Wie droomt er niet van om met familie en vrienden of collega’s te genieten van een Caribische boottocht aan boord bij Party-cruises Bommelervaart / Princehof. In een in stijl aangeklede ambiance kunt u genieten van het Caribische entertainment programma, dat bestaat uit een DJ en zangeres. Laat je meeslepen door ons Caribische team en geniet al dansend van de Salsa klanken. Dit programma is uit te breiden met 2 danseressen voor een spetterend showprogramma.

Bourgondische cruise
In een gezellige ambiance kunt u genieten van het Bourgondische spelletjes programma, dat bestaat uit meerdere oud Hollandse spelen. Terwijl uw gasten zich vermaken en hun vaardigheden testen, worden de drankjes rond gebracht door de bemanning van het schip. Laat je verrassen door dit betaalbare en gezellige vaararrangement.

Las Vegas cruise
Als de speluitleg is gedaan en de fiches zijn uitgedeeld door de professionele croupiers, kan het spel beginnen! Op welke tafel gaat u uw geluk beproeven? Is het de blackjacktafel of toch de roulettetafel, u voelt de adrenaline door uw lichaam stromen. Wie is de gelukkige winnaar, of is het toch de ervaring die mee telt. Wat zeker is, de winnaar gaat niet met lege handen naar huis. Geniet van een avondje casinospelen.

Zomeravond cruise
De zon staat nog hoog aan de hemel en schijnt prachtig over het water. Uw gasten worden welkom geheten door de kapitein en gaan een plekje zoeken op het dek. Als iedereen aan boord is gooien we de trossen los en gaan vertrekken voor een heerlijke zomeravondtocht. Onze bemanning zorgt voor de koele drankjes terwijl de zomerse muziek uit de boxen klinkt. U geniet van het prachtige landschap wat rustig langs u heen trekt.

Na ongeveer een uur wordt door onze kok de barbecue aan gestoken en gaat u en uw gezelschap varend genieten van een voortreffelijke maaltijd. Nadat iedereen klaar is met eten is er natuurlijk de mogelijkheid om de dansvloer te gebruiken. Na 3 uur te hebben gevaren komen we weer terug in de haven en hebben uw gasten een “NIGHT TO REMEMBER”. Het ontschepen kan beginnen.

Candle Light CruiseBeleef een bijzondere avondrondvaart tijdens het vallen van de avond over de grootste rivier van ons land “de Waal”.

Â