Redactie TIP: Dinnershow op het Water in Rotterdam

Redactie TIP: Dinnershow op het Water in Rotterdam

U beleeft een avondvullende show van festijn en zang. Naast de glitter en glamour staat ook een flinke portie pikante humor op het programma. De gehele show is op elkaar afgestemd, het zal u aan niets ontbreken.

Dinnershow op het water
De show Stookolie & Dreams zit boordevol zang, dans, cabaret en entertainment.

To be or not to be… da’s een goeie vraag!

Aan de kade, aan de voet van de Euromast in Rotterdam, ligt al jaren het prachtige party en theaterschip ‘de Ameland’ afgemeerd. Op het oog een vrolijk schip, maar denkt het personeel daar ook zo over?

Het personeel snapt er namelijk niets van, waarom vaart het schip toch zoveel, waarom komen de mensen tocht steeds weer terug naar de Ameland? Daar waar het publiek spreekt over heerlijk eten, feest en klasse, ontdekt het personeel niets anders dan kou, stof, vuil en verveling. Al jarenlang zitten zij in een sleur, vastgeroest aan het dek, in de machinekamer, chagrijnig werkend op de automatische piloot…

Maar … zodra echter het eentonige gedreun van de motoren start, raakt de bemanning in een al jarenlang terugkerende trance, waarin zij dromen over een toekomst… waarin zij geen vuile werkkleding meer dragen, doordrenkt met vlekken en stank van olie en diesel, maar prachtige kostuums. Waarin zij eens in de huid kruipen van een bekende Nederlander en wereldberoemde artiesten, niet langer eenzaam staan te zingen in de stookruimte of het kombuis, maar op de grote bühne in de grote zaal aan boord…in het spotlight. Zouden op zekere dag, die dromen uitkomen, of vallen ze weer terug in de kille werkelijkheid zodra het schip weer aanmeert …?

U kunt het ervaren, door mee te gaan op deze ontdekkingstocht van zang en dans in de schijnwerpers. Hopelijk kunt u met uw enthousiasme de bemanning eens goed wakker schudden!

Stookolie & Dreams, een avond vol plezier! Is een spectaculaire feestshow, zoals u van ons gewend bent. Een avond van onbezorgd feesten en genieten, de knop om en onderga die lach!

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
Nel Sorensen: Leuke avond gehad.

Wilt u ook eens genieten van een Dinnershow op het Water in Rotterdam?