Menu
Groepsuitjes

TOP 3: Actief groepsuitje op het Strand

Het strand heeft op iedereen een bijzondere uitwerking. Mensen komen er tot rust, sporten er, zonnen er, maar bovenal genieten ze er. De basis is de wind en het spel met de elementen, de wind als motor en gaan!

Powerkiten
Als break tussendoor, of om lekker even uit te waaien. Onze instructeurs laten de deelnemers kennis maken met verschillende vliegers. Van lief en klein tot groot en uitdagend. Voor alle deelnemers hebben we een passende vlieger beschikbaar. Al snel heeft iedereen de krachtige vliegers onder controle, en wordt er naar hartelust gespeeld met de wind.

Het programma is uitermate geschikt om te combineren met één van onze andere activiteiten.’s Ochtends beachgolf, of een beachchallenge en ‘s middags kitebuggyen. Om de dag compleet te maken kunt u kiezen voor een heerlijk lunchbuffet en/of zomerse bbq op onze Beachclub.

Blokarten
Blokarten is makkelijk te leren; na een klein stukje theorie, beginnen we met de basis: rechtuit rijden en remmen. Daarna komen de verschillende bochten aan bod. Al snel heeft iedereen de kick van het blokarten onder de knie. Als afsluiter kan er een wedstrijd worden gehouden met een leuke prijs voor de winnaar!

Ook dit programma kunt combineren met één van onze andere activiteiten en uitbreiden met een heerlijke lunch en/of bbq op onze Beachclub.

Vliegeren, blokarten en raften, dat is pas spektakel.
Vliegeren, voel de power van de wind en laat je meesleuren over het strand.
Blokarten, een avontuurlijke sport en een uitdaging voor iedereen. Binnen 5 minuten zeil je over het strand. Blokarten is alleen mogelijk op het strand van IJmuiden en `s Gravenzande.
Raften, we gaan de strijd aan met de Noordzee. We trotseren het getij, de branding, de wind en het water. Echte teamspirit!

Raften

Bekijk hier onze TOP 3 voor een Actief uitje op het Strand:

  1. Blokarten of Powerkiten – Stranduitje op de grens van Zeeland en Zuid-Holland
  2. AANBIEDING Blokarten – Strandzeilen in IJmuiden
  3. Geweldig Stranduitje? Spanning en avontuur beleef je hier

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl