Menu
Groepsuitjes

TOP 3: Uw volgende Themafeest boekt u hier!

Wilt u een grandioos feest beleven maar is uw groep te klein voor een eigen locatie? Schuif dan gewoon aan bij een van deze spetterende swingfeesten en beleef een gezellig avond met uw vrienden of familie.

Wij hebben voor u 3 TOPPERS op een rijtje gezet voor een avondje uit met uw kleinere groep. Een kleinere groep, groots genieten! Bekijk nu onze TOP 3 en boek nu.

1. Cirque d’Avenue Dinershow – Spectaculair avondje uit in Breda

Elk weekend organiseren we spraakmakende dinershows in Breda. In 2014 hebben we een ander soort show voor u in petto: de Cirque d’Avenue Dinershow. Voor een gezellig avondje uit komt u naar Breda!

Met de artiesten van Cirque du Soleil en het Russisch Staatscircus bent u verzekerd van entertainment van de bovenste plank. Cirque d’Avenue neemt u mee in een wereld vol cabaret en circus waar vooral ongeloof de overhand zal nemen! In combinatie met een heerlijk 4-gangendiner geniet u van een avond entertainment op topniveau. Wij zorgen voor avondvullend entertainment (circa 4 uur).

Gedurende de avond wordt er een overheerlijk 4-gangendiner geserveerd. De gangen van het menu worden afgewisseld met het entertainment. Zo heeft u tijdens het eten ook voldoende gelegenheid om met uw tafelgenoten te praten. U zit met uw gezelschap altijd bij elkaar. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap, worden er één of meerdere tafels naast elkaar geplaatst.

2. All inclusive Themafeesten – al vanaf 4 personen

Van Hollandse hits en Dance classics tot een Toppers & Amsterdamse avond. Boek een fantastische all-inn avond met een themafeest naar uw wens. Deze thema-avonden zijn al vanaf 4 personen te boeken!

In het Gelderse Doesburg kunt u al vanaf 4 personen een gezellige thema-avond organiseren. Houdt u wel van een Feestje op de Boerderij of bent u een groot fan van Hollandse hits, of wilt u wel eens een gezellige Amsterdamse avond beleven en dat in Doesburg? Hieronder vindt u informatie over de verschillende themafeesten en data waarop u kunt inschrijven. Boek nu het themafeest van uw dromen!

3. Dinnershow Dinner & Dance – All-In Avondje uit in Rotterdam

Kom genieten van de nieuwe sensatie aan boord van Raderstoomboot de Majesteit. Cruise & Dance is een vondvullende dinnercruise voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Cruise & Dance is een geheel nieuwe, avondvullende dinnercruise voor een zeer aantrekkelijke prijs. Speciaal voor familiefeestjes, personeelsuitjes en vrijgezellenfeestjes, maar ook als u privé iets te vieren heeft of een onvergetelijk avondje uit wilt.

U wordt getrakteerd op een verpletterende verzameling muziek: van dance classics, soul uit de 70′s en 80′s naar discohits uit de jaren 90. Kool & The Gang, Bee Gees, Pointer Sisters, maar ook Lady Gaga, Beyoncé en Rhianna.

Kortom: één groot feest van herkenning.

Onze enthousiaste entertainers laten u genieten van de bekendste popsongs uit de 70-er en 80-er jaren. Opgediend voor gasten met liefde voor lekker eten & lekkere muziek. Speciaal voor voeten die willen dansen. Time to dance! Een swingende dinnercruise op stoom door de Rotterdamse havens en tegelijkertijd genieten van heerlijke dansnummers en lekkere meezingers. Maar ook flaneren over ons nostalgische stoomschip en genieten van het mooie uitzicht op de bedrijvige havens.

Ruim 80 meter aan feest
Aan exclusiviteit geen gebrek. Aan boord kunt u rekenen op een koninklijke verzorging in nostalgische sferen. Tijdens uw verblijf in een van de monumentale salons geniet u samen met uw gasten van het beste dat organisatie, bemanning en keukenbrigade u te bieden hebben. Daarom: welkom aan boord. U staat op het punt iets bijzonders te beleven.

Boek één van deze arrangementen en klik op de link bij het arrangement voor de precieze data voor één van deze geweldige feesten.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl