Menu
Strand

Laatste Kans: 3 dagen genieten met Kerst in Egmond aan Zee

3-daags Kerstarrangement aan zee. Genieten van een zalige kerst en heerlijk uitwaaien aan de Noord-Hollandse kust en u laten verwennen in het 4-sterren Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.

Het hotel
Dit prachtige hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand.Het hotel beschikt over 365 kamers en is gedurende de kerstdagen helemaal ingericht in kerstsfeer. Ook in 2014 kunt u dus weer volop genieten en bent u verzekerd van een zorgeloze en ontspannen kerst.

Hotel Zuiderduin

De kamers
De mooie kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio’s en suites. De modern ingerichte hotelkamers bestaan uit 2 bedden, toilet, douche, ligbad, balkon, telefoon, radio, multimedia televisie; naast de reguliere TV zenders kunt u hiermee ook video’s en cd’s selecteren. Tevens kunt u uw laptop hierop aansluiten of via de TV op het internet surfen.

Faciliteiten
In het hotel vindt u verder een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, kapsalon, zwembad, squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, beautycentrum en een bowling.

Er zijn nog een aantal kamers beschikbaar in dit prachtige hotel. Laat deze geweldige kans niet aan u voorbij gaan en boek nu het 3-daags Kerstarrangement in Egmond aan Zee.