Menu
Strand

Nieuw: 4-Daags Oud & Nieuw aan Zee

Shoppen in Alkmaar of in het pittoreske Bergen? Een winterse wandeling door de duinen of op het strand? Binnen brandt de kachel en bereidt de Chef-kok met zijn keukenbrigade de heerlijkste gerechten. Beleef ook dit jaar met vrienden en familie een fijne jaarwisseling in Schoorl: Ontspannen en feestelijk genieten!

Overnachten aan zee
Hèt hotel in Schoorl ligt 15 minuten fietsen door de mooiste duinen verwijderd van strand en zee. De zee vlakbij, de duinen als achtertuin. Ideaal voor een ontspannend verblijf met Oud & Nieuw.

Kamers
Het hotel beschikt over 86 luxe hotelkamers, alle kamers zijn voorzien van badkamer, balkon of terras, telefoon met directe buitenlijn en ISDN-aansluiting. Alle kamers zijn ingericht met behaaglijk aandoend kersenhout.

Schoorl Strand

Duinen, strand en zee
Het ideale adres voor een lang weekend genieten van strand, zee en duinen aan de Noord-Hollandse kust. Hampshire Hotel – Jan van Scorel ligt in het pittoreske Schoorl, op slechts vier kilometer van het strand en direct aan de breedste duinen van Nederland. In de buurt van het hotel zijn prachtige fiets- en wandelroutes te vinden. Na een inspannende dag kunt u relaxen in het binnenzwembad en de sauna, borrelen in de hotelbar en dineren in restaurant KanunniK.

Voor een dagje stad kunt u verschillende kanten op. Op tien minuten rijden van Hampshire Hotel – Jan van Scorel ligt Alkmaar. Een leuke stad om te winkelen, een terrasje te pakken en een museum te bezoeken, zoals het Hollands Kaasmuseum in het Waaggebouw. In het schildersdorpje Bergen, niet ver van het hotel, zijn veel leuke restaurants, cafés, galeries, boetiekjes en terrasjes te ontdekken. Liever een dagje vertier op en aan het strand? Dan is badplaats Bergen aan Zee een toplocatie.

Wilt u ook lekker genieten van het oud & nieuw arrangement? Op oudejaarsavond kunt u genieten van een culinair 5-gangendiner, met live muziek, vuurwerk en oliebollen.

Boek nu hier het 4-Daags Oud & Nieuw aan Zee arrangement.