Menu
Strand

Nieuw: Beachgames, Blokarten & BBQ op het Strand

Daag familie, vrienden of collega’s uit tijdens de Beachchallenge op het fantastische strand op de grens van Zuid-Holland en Zeeland! De Beachchallenge bestaat uit een reeks spannende spellen die geschikt zijn voor jong en oud! Met de challenge kunt u tot uw fysieke grens gaan, maar ook een minder inspannende challenge behoort tot de mogelijkheden. Stel uw programma samen op basis van uw groep!

Kies een spectaculaire beachchgame, daarna nog blokarten (spectaculair!) en om goed af te sluiten geniet u van een heerlijke Sunset Barbecue!

Uitdagend dagje op het strand beleven?
U begint de dag met een ontvangst op de Beachclub. Tijdens het ontvangst vertelt de host u hoe het programma eruit zal zien en begeleidt u naar de activiteiten.

Om een beeld te schetsen, treft u onderstaand een klein overzicht van de beachgames die wij in kunnen zetten tijdens een beachchallenge.
– Ultimate Frisbee
– Kwalleballen
– Beach Volleybal
– Flingo
– Trefbal
– Blind Challenge
– Nasa Race
– Buggy Estafette

Blokarten – spectaculair!
Blokarten staat garant voor actie en avontuur en is voor iedereen toegankelijk! Je begint met wat theorie van onze professionele instructeurs. Vervolgens rijdt u parcours over één van de grootste stranden van Nederland. U zult verbaast zijn hoe snel iedereen het oppakt.

Na een actieve dag kunt u genieten op het het terras met een borrel of een hapje met aansluitend een barbecue.

Iets anders in gedachten?
Dit is een voorbeeldprogramma, alles is veelal aan te passen aan specifieke wensen of te combineren met een lunch of diner.
De prijs per persoon kan afhangen van het aantal deelnemers. Voor een exacte prijs kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wilt u ook eens genieten van een actief dagje uit op het strand met de Beachgames, Blokarten & BBQ op het Srand?