Nieuw: Bezoek Keukenhof en Nachtje weg in Noordwijk

Nieuw: Bezoek Keukenhof en Nachtje weg in Noordwijk

Wilt u er dit jaar een echt mooie lente van maken? Kom dan genieten van het mooie weer en de natuur en boek het Keukenhof Arrangement.

Bloeiende bloemen, lieve lammetjes en frisse fruitbloesems: Wilt u er dit jaar een echt mooie lente van maken? Kom dan genieten van het mooie weer en de natuur en boek het Keukenhof Arrangement! Ons hotel beschikt over alle ingrediënten voor een aangenaam en ontspannen verblijf. Met dit Keukenhof Arrangement kunt u optimaal genieten van het voorjaar en het vele moois wat Nederland te bieden heeft!

Overnachten aan Zee
Een bezoek aan dit prachtige 4-sterren hotel staat voor optimale ontspanning. U bevindt zich immers in een prachtige omgeving, aan de rand van de internationale badplaats Noordwijk en op loopafstand van het strand. Dit 4-sterren hotel is in 1960 gebouwd en in het jaar 2000 geheel gerenoveerd. Laat u verrassen door de culinaire kunsten van onze chef-kok.

Faciliteiten:

  • Uitstekend restaurant
  • Sfeervolle bar en lounge
  • Mooi terras
  • Gratis draadloos internet
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Ook uw hond is welkom (tegen een vergoeding)

De kamers
Het hotel beschikt over 41 comfortabele hotelkamers (non-smoking), waarvan 4 speciale 1-persoonskamers, 35 twee-persoonskamers en 2 suites.

Geniet ook van dit leuke 2-daags arrangement: Bezoek Keukenhof en Nachtje weg in Noordwijk!

Op zoek naar meerdere arrangementen voor op het Strand?