Nieuw: Dagje wellness en nachtje weg aan de Zuid-Hollandse kust

Nieuw: Dagje wellness en nachtje weg aan de Zuid-Hollandse kust

Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Boek dan nu dit heerlijke Sauna Verwen arrangement aan de Zuid-Hollandse kust en blijf een nachtje slapen in de duinen en ontspan een dag in de thermen. Laat al uw zorgen van u afglijden en geniet optimaal.

Het 4-sterren hotel in de duinen

Het designhotel ligt aan de kust en ligt centraal gelegen tussen de steden Den Haag en Rotterdam waar u goed kunt winkelen. In de omgeving kunt u heerlijk fietsen, wandelen en culturele steden ontdekken. In het hotel kunt u genieten van een goed glas wijn in onze brasserie of heerlijk dineren in het restaurant.

Faciliteiten hotel
– 27 modern ingerichte hotelkamers met designelementen
– Sfeervol culinair restaurant
– Moderne brasserie
– Comfortabele lounge
– Terras
– Twee vergaderzalen met moderne faciliteiten
– Parkeren: gratis op basis van beschikbaarheid
– Lift
– (Elektrische) fietshuur
– Gratis draadloos internet
– Ook uw hond is welkom

Dagje relaxen in een fantastisch wellness resort
Thermen Holiday is een oase van rust in de Randstad en biedt u een wereld vol wellness met 12 bijzondere sauna-, massage- en beautyfaciliteiten. In het restaurant kunt u genieten van verse sappen, mooie lunchgerechten en heerlijke diners.

Badkleding is in het gehele complex niet toegestaan, met uitzondering van badkledingdagen. Op badkledingdagen is het dragen van badkleding in het gehele complex verplicht.

Iedere 2e, 3e, 4e en laatste dinsdag van de maand & iedere 2e en iedere laatste zaterdag van de maand is het bij Thermen Holiday badkledingdag voor dames en heren.

Kom ook genieten van een dagje wellness en nachtje weg aan de Zuid-Hollandse kust.