Nieuw: Expeditie Robinson groepsuitje op het Strand

Nieuw: Expeditie Robinson groepsuitje op het Strand

Witte stranden, kokosnoten, voeten in het zand en vrienden om je heen, wie wil dat nou niet? Maar lekker onderuitzakken in je hangmat zit er niet in! Want jullie zijn gestrand op een tropisch eiland, wat op het eerste gezicht onbewoond lijkt te zijn. Maar al snel blijkt dat er kannibalen op het eiland wonen!

Teamwork is onmisbaar!
Door middel van teamwork, slimheid en doorzettingsvermogen moeten jullie je zien te redden. Ontsnap aan de kannibalen door een blokkentoren te bouwen, schiet kokosnoten met een eigengebouwde katapult, maak een vuur op het strand en nog veel meer. Heeft u de kracht er alles aan te doen om levend van het eiland af te komen? Dan is Expeditie Robinson Deluxe de uitdaging waar u naar op zoek bent! Tijdens deze teambuilding activiteit staat teambuilding centraal. Enkel door als groep samen te werken kunnen jullie als winnaars van het eiland afkomen.

Door de combinatie van kracht en slimheid tijdens de opdrachten wordt ieder teamlid gestimuleerd om alles eruit te halen om samen te overwinnen. Zo blijft niemand achter en zullen jullie overwinnen als een groep!

De spellen
De spellen uit Expeditie Robinson Deluxe zijn door ons zelf ontwikkeld en dus uniek in Nederland! Wij verzekeren u dat u de dag als een hechter team en als betere vrienden zult afsluiten. En daar mag dan natuurlijk best een drankje (of twee) op gedronken worden!
– Hindernisbaan inclusief vuur maken
– Mindgames, de echte breinbrekers spellen
– Katapult schieten
– Jenga XL
– Water race
– Tug of war

Boek hier dit super leuke Expeditie Robinson groepsuitje op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland.