Menu
Strand

Nieuw: Strandweekend in Noord-Holland

Welk seizoen ook, het is altijd heerlijk om er even tussenuit te gaan en naar de Hollandse kust te gaan. En waar kan dat beter dan in één van de leukste hotels van Nederland (al zeggen we het zelf …). We hebben een heerlijk arrangement (2 nachten) samengesteld!

Het leukste hotel van Nederland
Het hotel telt 11 hectare eigen duingebied en kunstenaarsdorp Bergen ligt op steenworp afstand. Daarmee is ons hotel in de duinen – al zeggen we het zelf – het leukste hotel van Nederland.

Ons hotel, vlakbij de kust biedt alle comfort om te genieten van een aangenaam en ontspannen verblijf in Bergen.
Bij blooming hotel komt iedereen tot bloei. Van rustzoekers tot zakenmensen en van families tot leergierigen. blooming inspireert, creëert, prikkelt en ontspant. Van ontvangst tot vertrek. Van ontbijt tot diner. Van bedtijd tot wakker worden.

Blooming Hotel

blooming heeft zich in meer dan een halve eeuw ontwikkeld tot wat het nu is. We hebben ons stellig voorgenomen te blijven verrassen, iedere dag weer. In een natuurrijke omgeving, die blooming heet, draait het om aandacht, creativiteit en eigenzinnigheid. Ons doel is een blijvende bijzondere herinnering.

Verblijf
Inspirerend, verrassend, comfortabel en een tikkeltje eigenwijs. Dat zijn de sleutelwoorden die gelden voor alle 124 kamers van blooming.

De kamers van ons hotel zijn voorzien van alles wat vandaag de dag handig is. Alle kamers hebben bijvoorbeeld gratis wifi, of een bed met een Coco-Mat matras, gevuld met volledig natuurlijke slaapelementen zoals kokos, paardenhaar en zeegras.

Wilt u ook genieten van een Weekendje Weg aan de Kust?