Menu
Strand

Nieuwe Strandaanbieding: Weekendje Weg in Egmond aan Zee

3 Dagen heerlijk genieten in Egmond aan Zee. Vanuit het hotel wandelt u zo het strand op en kunt u lekker uitwaaien aan de Noordzee. Voor een strandaanbieding in Egmond aan Zee is een verblijf in dit splinternieuwe hotel pas echt genieten!

4-sterren hotel aan het strand
Strandhotel Golfzang heeft haar deuren geopend en u kunt in dit prachtige hotel, gelegen op 10 meter van het strand, heerlijk genieten. Op de begane grond van het hotel bevindt zich het restaurant met serre en een fraai uitzicht op zee.
Het ontbijt is in buffetvorm en ’s avonds wordt een 3-gangen keuze menu geserveerd.

Kamers met schitterend uitzicht op zee
De 144 hotelkamers zijn luxe ingericht en beschikken over televisie, telefoon, airco en een badkamer met douche, toilet en föhn. Een aantal kamers bieden een schitterend uitzicht op zee.

De kamers beschikken over een balkon en een gratis Wifi-verbinding. Op de begane grond bevindt zich een aantal kamers waar honden zijn toegestaan, u dient deze kamers tijdig te reserveren.

Wilt u ook genieten van deze Strandaanbieding: Weekendje Weg in Egmond aan Zee?

Met recreatieve groet,
Linda Brugman

Recreatief.nl

TIP: Ik heb nog een erg leuke Site Tip voor u! Wilt u meerdere aanbiedingen ontvangen in Egmond aan Zee? Kijk hier voor de Best of Egmond arrangementen.