Menu
Strand

Review TIP: LASTMINUTE Kerstaanbieding in Zeeland

Romantische kerstdagen beleven aan de Zeeuwse Kust? Dit kerstarrangement is inclusief met 2 heerlijke culinaire diners. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor 3 dagen genieten en een onbezorgd kerstfeest in Zeeland.

Kerstaanbieding in Renesse
Geniet van deze heerlijke romantische dagen aan de prachtige zeeuwse kust, met haar uitgestrekte stranden en bossen. U verblijft in sfeervolle hotelkamers, en dineert in het sfeervolle restaurant le Marquis. Na een heerlijke strandwandeling komt u lekker bij in onze Finse sauna of zonnebank.

Het hotel in een gezellige omgeving
Het sfeervolle Badhotel Renesse ligt op een unieke locatie aan de rand van het gezellige centrum van Renesse en op loopafstand van de brede duinen en mooie stranden. De directe omgeving biedt ongekende mogelijkheden voor een onvergetelijk verblijf. Daarbij staan het intieme karakter, de persoonlijke aandacht en de uitgebreide faciliteiten centraal om u grenzeloos in de watten te leggen.

De kamers – Overnachten in Zeeland
Het Badhotel beschikt over 40 comfortabele hotelkamers. Uw kamer is voorzien van ligbad, douche, föhn, toilet, tv, safe, telefoon, schrijftafel, kofferrek en wekservice. Enkele kamers zijn voorzien van een klein balkon of een dakterras.

Romantisch Kerst

Programma – Romantisch kerstfeest
Aankomst dinsdag 24 december 2014 en vertrek op donderdag 26 december 2014.

2 Overnachtingen in een sfeervolle hotelkamer.

Op Kerstavond serveren wij u een culinair 3-gangen gastronomisch waarbij alle medewerkers u een sfeervolle avond zullen bezorgen. Op 1e Kerstavond kunt u genieten van een 5-gangen Kerstdiner.

Iedere morgen staat er een voortreffelijk kerstontbijtbuffet voor u gereed.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Wij vonden de hotelkamers prima. De bediening in het restaurant aan de bar was ook goed. Alleen was het jammer dat de receptie ons weinig kon vertellen over activiteiten in de buurt. En ze dachten ook niet erg mee hierin. Het eten was erg goed en daar hebben wij van genoten. Over bijna de hele linie tevreden.”
Carina Bijl geeft een 8.

Wilt u ook genieten van de LASTMINUTE Kerstaanbieding in Zeeland – 3 dagen genieten?