Menu
Strand

TOP 3: Beautyweekend of -dag aan Zee

Beauty & Wellness. Verwen arrangementen en goede beautycentra. Geniet van een ontspannende verwendag of kies voor een verwenweekend. Sinds 1999 de beauty & wellness specialist. Duizenden tevreden boekers gingen u voor!

Wilt u ook genieten van een wellnessweekend of een dagje beauty? Wij hebben voor u 3 Toppers op een rijtje gezet om even helemaal tot rust te komen. Bekijk nu onze TOP 3 voor Wellness aan Zee en boek één van deze heerlijke relaxarrangementen.

1. Verwenarrangement met beautydag en overnachting aan de kust

Laat u heerlijk een dag verwennen met deze beautydag met massages en behandelingen en blijf lekker een nachtje weg in het 4-sterren hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Geniet van deze ontspannende en betaalbare aanbieding en ga er lekker even een weekend of juist doordeweeks even tussen uit.

Faciliteiten
In het hotel vindt u een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, kapsalon, zwembad (badkleding verplicht), squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, bowling en een beautycentrum. Het beautycentrum is in het hotel gevestigd.

2. Relaxarrangement met overnachting aan het strand

Relaxarrangement van Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Laat u heerlijk verwennen tijdens dit ontspannende beautyarrangement in het 4-sterren hotel, ideaal gelegen op 100 meter van het strand.

Faciliteiten
In het hotel vindt u verder een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, kapsalon, zwembad, squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, beautycentrum en een bowling.

beauty

3. Een dag lang alle aandacht – Wellness arrangement

Een dag lang alle aandacht
Voor veel vrouwen het toppunt van verwennerij. Een dag volledig verzorgd te worden in het luxe kleinschalige Wellness Center met de nadruk op persoonlijke aandacht. Een dagje in het Palace Wellness Centre in Noordwijk is misschien wel de leukste manier om heerlijk tot rust te komen en bovendien lekker verwend te worden door het team. Sinds kort is het Palace Hotel het eerste Green Key hotel van Noordwijk. Bij ons staat duurzaamheid en milieu bewustheid hoog in het vaandel!

Wij waarderen uw privacy
In het Wellness Center staat aandacht, ontspanning en schoonheid centraal. U geniet van verschillende behandelingen. Wij werken met het Duitse merk Babor. Gedurende de gehele dag kunt u gratis gebruik maken van koffie, thee en bronwater. Onze beauty arrangementen zijn met badkleding. Door de persoonlijke aandacht die onze schoonheidsspecialisten u geven kunt u bij ons weer helemaal tot uzelf komen en genieten van alle rust. Ons Wellness is kleinschalig maar van alle gemakken voorzien. Een ding staat vast, u keert volledig ontspannen en relaxed weer naar huis terug.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl