Menu
Strand

Top 3 Relaxaanbiedingen in Egmond aan Zee

Even lekker een Weekendje Relaxen in Egmond aan Zee. Wij bieden u de meest complete Beautyweekenden in deze prachtige badplaats.

Egmond aan Zee heeft een prachtig breed zandstrand, strandpaviljoens, zeil- en surfmogelijkheden, het gezellige centrum met toeristische winkeltjes, terrassen en restaurantjes, maar ook een adembenemend mooi duinreservaat. Voor een heerlijk weekendje lekker uitwaaien of een paar dagen fietsen, wandelen of gewoon heerlijk genieten bent u in Egmond aan Zee helemaal op de juiste plek.

Hotel Zuiderduin, de locatie waar u heerlijk kunt genieten van een Weekendje Beauty.

Hotel en Kamers
Dit prachtige 4-sterren hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand. De modern ingerichte kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio’s en suites.

Gezichtsbehandeling Zuiderduin

Faciliteiten
In het hotel vindt u een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, kapsalon, zwembad (badkleding verplicht), squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, bowling en een beautycentrum. Het beautycentrum is in het hotel gevestigd.

Het saunagedeelte is dagelijks geopend van: 10.00 – 23.30 uur. Het is niet toegestaan badkleding te dragen in de saunafaciliteiten, dit in verband met hygiëne. In de relaxruimte en het zwembad is badkleding verplicht.

Wilt u na een dagje beauty blijven overnachten? Kies dan voor het Verwenarrangement of het Relaxarrangement. Liever na een dagje beauty naar huis? Dan past het Anti Stress Verwen arrangement helemaal bij u. Bij alledrie de arrangementen wordt u van Top tot Teen verwend en kunt u de gehele dag onbeperkt gebruik maken van de verschillende faciliteiten zoals de verschillende sauna’s en zwembaden. Wilt u naast de behandelingen in het arrangement uitbreiden met een behandeling naar keuze? Vraag gerust naar de mogelijkheden. U kunt uw arrangement helemaal naar uw eigen wensen invullen.

Nieuwsgierig geworden naar deze geweldige Beauty aanbiedingen? Bekijk dan nu de TOP 3 van Beauty aanbiedingen in Egmond aan Zee:

  1. Verwenarrangement met beautydag en overnachting aan de kust
  2. Anti Stress Verwen arrangement – beautydag in Egmond aan Zee
  3. Relaxarrangement met overnachting aan het strand

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl