Menu
Strand

TOP 3: Relaxen in Egmond aan Zee

De provincie Noord-Holland heeft een fantastisch aanbod voor een leuk dagje uit of weekendje weg. Naast prachtige stranden in Egmond aan Zee tot aan Zandvoort zijn ook steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar het bezoeken absoluut waard.

Voor vandaag hebben wij 3 Toppers in Egmond aan Zee voor u uitgelicht. Van een weekendje beauty aan zee tot een nachtje weg en genieten van het strand. Toch liever een heel weekend? Kom lekker uitwaaien aan het strand van Egmond aan Zee.

Algemeen
Dit hotel ligt in het prachtige, natuurrijke duingebied van Egmond. Deze rustgevende locatie zorgt ervoor dat gasten zich bij aankomst direct thuisvoelen. De zee ligt op 100 meter afstand en oefent een ware aantrekkingskracht uit op iedere bezoeker van het hotel.

Wellness Center
In de sauna kunt u heerlijk ontspannen in de Finse, aroma- en kleurensauna’s, de Japanse baden, het Turks stoombad en een infraroodcabine.

Relaxen
In de relaxruimte komt u bij het haardvuur weer helemaal tot uzelf. Deze grenst aan de Time Out Bar. U kunt hier genieten van een heerlijke lunch en/of uw favoriete drankje.

Op het dakterras is het in de zomer heerlijk vertoeven.In de winter is ditzelfde terras een ideale plek om na een saunagang af te koelen.

Wilt u ook genieten van een heerlijk weekendje weg in Egmond aan Zee? Bekijk dan nu onze TOP 3:

  1. Een weekendje beauty aan zee bij Wellness Center Zuiderduin
  2. Duintop strandarrangement – 1 nachtje weg genieten in Egmond aan Zee
  3. Uitwaai Arrangement in Egmond aan Zee

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl