Menu
Strand

TOP 5: Weekendje Weg aan het Strand

Voor de meest complete strandweekendjes weg zoekt en boekt u hier! Van de Waddeneilanden, Egmond aan Zee en Schoorl tot aan Scheveningen en Renesse in Zeeland.

Nederland kent prachtige stranden, en wat is nou heerlijker om er eens een weekendje weg van te maken? Even lekker uitwaaien aan het strand en even genieten van de wind die door uw haren waait. Wilt u eens lekker uitwaaien in Egmond aan Zee, of toch liever in Scheveningen? Wij hebben voor u een TOP 5 samengesteld voor een Weekendje genieten in één van deze twee kustplaatsen.

Egmond aan Zee
Egmond aan Zee heeft een prachtig breed zandstrand, strandpaviljoens, zeil- en surfmogelijkheden, het gezellige centrum met toeristische winkeltjes, terrassen en restaurantjes, maar ook een adembenemend mooi duinreservaat. Voor een heerlijk weekendje lekker uitwaaien of een paar dagen fietsen, wandelen of gewoon heerlijk genieten bent u in Egmond aan Zee helemaal op de juiste plek.

Strandweekend

Scheveningen
Scheveningen, de badplaats achter Den Haag, biedt volop mogelijkheden om een heerlijk weekendje er op uit te zijn of zomaar lekker een paar dagen er tussen uit. Het lange zandstrand, de vele strandpaviljoens, winkeltjes, Holland Casino en het Circus theater maken Scheveningen the place to be!

Bekijk nu onze TOP 5 voor een heerlijk Strandweekend in Egmond aan Zee of Scheveningen:

  1. Verwenarrangement met beautydag en overnachting aan de kust
  2. Relaxarrangement met overnachting aan het strand
  3. Romantiek aan de kust arrangement
  4. Duintop strandarrangement – 1 nachtje weg genieten in Egmond aan Zee
  5. Crazy Pianos hotel arrangement in Scheveningen

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl