Uit TIP: Dinnershow Jo Lemaire met Overnachting aan Zee

Uit TIP: Dinnershow Jo Lemaire met Overnachting aan Zee

Dinnershow Jo Lemaire met overnachting in 4-sterren hotel aan zee
Geniet van een volledig verzorgd arrangement met op zaterdag 21 februari 2015 een fantastische show van de Belgische zangeres Jo Lemaire. Beleef haar prachtige stem en zing mee met Je suis venue te dire que je m’en vais. Bij dit arrangement kunt u kiezen tussen 1 of 2 overnachtingen. U komt toch ook genieten van deze prachtige show en het culinaire diner?

Genieten van de omgeving
Ons hotel ligt aan de rand van het duingebied van Egmond, op 100 meter van het strand en het gezellige centrum, met veel restaurants en terrasjes. De fraaie omgeving met strand, duinen en bossen is bij uitstek geschikt voor een wandel- of fietstocht. Bezoek de historische stad Alkmaar waar u een rondvaart kunt maken door de eeuwenoude grachten en singels van deze prachtstad. Ook het kunstenaarsdorp Bergen is zeker een bezoek waard. Beleef de onderwaterwereld in het zeeaquarium van Bergen aan Zee. Of geniet van de overvloed aan kunst, cultuur en natuur.

Jo Lemaire

Gratis gebruik van zwembad en sauna
Zwembad
Ons hotel beschikt over een binnenzwembad, whirlpool en peuterbad. Het zwemwater heeft een bijzonder aangename temperatuur van 31