Menu
Strand

Vuurwerkfestival Scheveningen 2016

De 37ste editie van het Internationale Vuurwerkfestival Scheveningen zal plaats gaan vinden op de vrijdagen en zaterdagen van 12 & 13 en 19 & 20 augustus! Zet het in je agenda en tot dan!

Vuurwerkfestival Scheveningen
Na het grote succes van vorig jaar, vindt de 37e editie van het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen dit jaar wederom plaatst in twee weekenden van 12 & 13 en 19 & 20 augustus.

Landen VUURWERKFESTIVAL 2016
De acht deelnemende landen zijn Duitsland, België, Zuid-Korea, China, Italië, Spanje, Polen en Nederland. Het Internationaal Vuurwerkfestival 2016 vindt plaats op 12, 13 en 19, 20 augustus waarbij iedere avond twee landen hun spectaculaire vuurwerkshow laten zien rond de klok van 21:45 en 22:30. De winnaar van het Festival wordt automatisch in de gelegenheid gesteld om de titel in de editie van 2017 te verdedigen.

Over deelnemende landen
Bjorn van Dijl (voorzitter Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen) is erg tevreden met deze acht deelnemende landen: “Wij streven er naar om ieder jaar betere vuurwerkshows neer te zetten en verwachten dit met de geselecteerde landen zeker te kunnen realiseren. Hierbij wordt de veiligheid en professionaliteit uiteraard gewaarborgd, waarvoor we dit jaar een samenwerking zijn aangegaan met Xena Vuurwerk BV. Gezien de groeiende bezoekersaantallen en de enorme populariteit willen wij deze editie van het Internationaal Vuurwerkfestival wederom naar een hoger plan tillen! “ aldus Bjorn van Dijl.

Foto’s
Op hun Facebookpagina staan ontzettend veel foto’s van de vuurwerkshows, veelal ingezonden door enthousiaste bezoekers. Heb je zelf ook mooie foto’s gemaakt die je wilt delen? Mail de foto’s naar vuurwerkfestival@smith-communicatie.nl en dan zetten we ze (met naamsvermelding) op de Facebookpagina!

Wilt u meer weten over het Vuurwerkfestival in Scheveningen?