20ste editie Levenslied Den Bosch: 7, 8 en 9 juli 2017

20ste editie Levenslied Den Bosch: 7, 8 en 9 juli 2017

Vrijdagavond 7 juli staat in het teken van Pretty in Pink, een roze gekleurd evenement dat aansluit bij de succesvolle kermis edities van Pretty in Pink. Zaterdagavond 18 juli is het thema “Made in Holland”, met muziek die is toegespitst op jongere bezoekers en de liefhebber van up-tempo Nederlandstalige muziek. Zondag 9 juli is als vanouds de middag van het echte levenslied. Muziek met een lach en een traan. En de verkiezing van het Typisch Talent 2017. Tijdens deze 20ste editie van het festival zetten we de Typisch Talenten van de afgelopen jaren nog eens extra in het zonnetje.

Vrijdag 7 juli
Deze avond staat in het teken van Pretty in Pink, een roze gekleurd evenement waarmee we de zomer warm openen. Of je nu Homo, Lesbo, Bi, Transgender of gewoon hetero bent, iedereen is welkom! Lekkere muziek verzorgd door bekende en minder bekende DJ’s, live optredens van artiesten en de beste Dragqueens van Nederland.

Zaterdag 8 juli
Made in Holland wordt geopend door het Typisch Talent 2016. Daarna volgt een keur van lokale, regionale en landelijk bekende artiesten die niet alleen Nederlands, maar ook anderstalig zingen. Van Levenslied en nederpop tot swingende soul en hippe dance. Voor elk wat wils!

Zondag 9 juli
Mede mogelijk gemaakt door Rudy van de Zande New Style

Het 3-daags festival sluiten we op zondag helemaal Nederlandstalig af. Met de finale van Typisch Talent 2017, en een keur aan bekende lokale, regionale en landelijke levenslied artiesten. Dit mag je ook in 2017 niet missen!

Klik hier voor meer informatie over het Levenslied Den Bosch!