Duizel in het Park 2016

Duizel in het Park 2016

Duizel in het Park tovert het Vroesenpark in Rotterdam om tot een sprankelend kunst- en verhalenlandschap. Dit jaar gaan we samen op zoek naar Stadsgeluk. Het zit vaak in kleine dingen. Het bloeit tussen scheve stoeptegels, het kruipt op tegen hoog beton en het tiert welig in stukjes groen ter grote van een postzegel. Bij Duizel willen dit Stadsgeluk delen. En dat doen we met een ongehoord divers programma. Drie dagen lang kun je in deze groene oase aan de rand van het centrum op ontdekkingstocht langs optredens, inspirerende verhalen en memorabele ontmoetingen. Schrijvers dragen voor vanaf een schommel bij het water en dichters staan zo dichtbij dat het lijkt of ze hun fluwelen woorden alleen voor jou fluisteren. Daarginds op de heuvel klinkt muziek en tussen de bomen wordt gedanst.

Iedereen kan zich bij ons verwonderen; jong en oud en alles daar tussenin. Kom met je vrienden, je lief, je kinderen of kleinkinderen, je papa, je mama, je opa, je oma en je hond! Voor een hapje en drankje wordt gezorgd en voor vermoeide of stramme benen is er plek om even rustig te zitten. Lig je liever in het gras? Neem je eigen picknickkleedje mee en vergeet ook niet je zonnebril en je paraplu.

Deel jouw stadsgeluk met ons en laat je vooral verrassen tijdens deze 8e editie op 5, 6 & 7 AUGUSTUS 2016.

VAN DE GOEDE BUUR TOT DE VERRE VRIEND
In 2015 bracht een record aantal van zo’n 9.000 bezoekers een bezoek aan Duizel in het Park. Het festival trekt ieder jaar een groot en divers publiek. De wijkbewoners van Rotterdam Noord zijn een graag geziene gast, net als de rest van festival- en cultuurminnend Nederland die Duizel net zo goed weet te vinden! Het festival wordt jaarlijks steeds populairder, met een sfeer als vanouds: ontspannen, vriendelijk en vol verwondering.

BEZOEKERS OVER DUIZEL IN HET PARK
In 2011 won Duizel in het Park de Gouden Grasspriet en door het publiek uitgekozen tot meest favoriete kleine zomerfestival van Rotterdam. Dit is wat onze bezoekers daarover zeiden:

“Een geweldige sfeer, echt heel ontspannen (…) geen hek eromheen en fantastische programmering. Muziek, voorlezende schrijvers en voorstellingen (…) het is allemaal prikkelend en inspirerend en bezorgt je een heerlijk weekeinde”

“ (…) bijna kruipend kan ik er naartoe, om de hoek van de straat wacht een hele andere wereld!”

“Duizel heeft een ongedwongen sfeer, is prachtig aangekleed en heeft een ijzersterke programmering.”

“Het is voor iedereen! Oud, jong, soepel en stijf!”

“Het festival ademt precies dezelfde sfeer uit als het Vroesenpark zelf. Het is een eerlijk festival zonder pretenties.”

“(…) verdiepende verrassingen, zonder plat vermaak en toch is het heel toegankelijk”

Duizel in het Park houdt van haar omgeving en zoekt daar waar mogelijk naar duurzame oplossingen. Zo scheiden we ons afval en maken gebruik van biodiesel.

Wilt u meer weten over Duizel in het Park 2016? Kijk dan snel op de site!