Menu
Uit in de Stad

Levenslied Den Bosch: 15, 16 en 17 juli 2016

Vrijdagavond 15 juli staat in het teken van Pretty in Pink, een roze gekleurd evenement dat aansluit bij de succesvolle kermis edities van Pretty in Pink. Zaterdagavond 16 juli is het thema “Made in Holland”, met muziek die is toegespitst op jongere bezoekers en de liefhebber van up-tempo Nederlandstalige muziek. Zondag 17 juli is als vanouds de middag van het echte levenslied. Muziek met een lach en een traan. En de verkiezing van het Typisch Talent 2016.

Programma:

VRIJDAG 15 JULI
Deze avond staat in het teken van Pretty in Pink, een roze gekleurd evenement waarmee we de zomer warm openen. Of je nu Homo, Lesbo, Bi, Transgender of gewoon hetero bent, iedereen is welkom! Lekkere muziek verzorgd door bekende en minder bekende DJ’s, live optredens van artiesten en de beste Dragqueens van Nederland.

ZATERDAG 16 JULI
Made in Holland wordt geopend door Sjors de Jager, Typisch Talent 2015. Daarna volgt een keur van lokale, regionale en landelijk bekende artiesten die niet alleen Nederlands, maar ook anderstalig zingen. Van Levenslied en nederpop tot swingende soul en hippe dance. Voor elk wat wils!

ZONDAG 17 JULI
Mede mogelijk gemaakt door Rudy van de Zande New Style
Het 3-daags festival sluiten we op zondag helemaal Nederlandstalig af. Met de finale van Typisch Talent 2016, en een keur aan bekende lokale, regionale en landelijke levenslied artiesten. Dit mag je ook in 2016 niet missen!

Wilt u meer weten over het festival: Levenslied Den Bosch?