Menu
Uit in de Stad

Nieuw: All-in Dinnershow op het Water in Rotterdam

Een groots, culinair en bovenal muzikaal vaarfeest beleven met familie en vrienden? Stap aan boord van deze partyboot in Rotterdam en vaar mee met de showboat op een dinnercruise naar verre bestemmingen. Een avond om nooit te vergeten.

Mississippi Steamboat Night – All-in dinnershow op het water
Coming soon on board of the Paddlesteamer!

Een spetterende rivercruise in de sfeer van de Mississippi. All the way from St. Louis to Memphis and New Orleans. Het wordt een groots culinair en bovenal muzikaal vaarfeest.

Don’t miss it!!
Showboat Party – Groots, Culinair Vaarfeest
Vaar mee met de showboat op een dinnercruise naar verre bestemmingen. Het wordt een feestelijke cruise vol muzikaal spektakel en culinaire verrassingen. Laat u meevoeren op de golven van deze Holidaycruise, die afkoerst op een swingende aankomst in verre havens!

Een avond om nooit te vergeten
Stelt u zich eens voor … U stapt aan boord van een koninklijk stoomschip. Het warme welkom door de bemanning, de prachtige entourage, de sfeervolle salons, de fonkelende lichtjes in de havens … het brengt u direct in de juiste sfeer.

Heerlijk varen, samen eten, met elkaar praten, ontspannen & netwerken, of feesten & flirten, maar vooral genieten van een perfecte begeleiding: het komt allemaal samen in de prachtige ambiance aan boord van onze partyboot.

DInershow op het Water

Ruim 80 meter feest
Aan exclusiviteit geen gebrek. Aan boord kunt u rekenen op een koninklijke verzorging in nostalgische sferen. Tijdens uw verblijf in één van de monumentale salons geniet u samen met uw gasten van het beste dat organisatie, bemanning en keukenbrigade u te bieden hebben. Daarom: welkom aan boord. U staat op het punt iets bijzonders te beleven.

Bent u maar met 2 personen maar wilt u toch genieten van een all-in Dinnershow op het Water in Rotterdam? Wij hebben inschrijfdata waarop u kunt genieten van deze geweldige dinnershow. De data voor 2015 zijn als volgt:

  • Zaterdag 17 januari
  • Zaterdag 21 maart
  • Zaterdag 9 mei
  • Vrijdag 12 juni
  • Zaterdag 26 september
  • Zaterdag 31 oktober
  • Zaterdag 28 november

Wilt u ook genieten van een All-in Dinnershow op het Water in Rotterdam?