Menu
Uit in de Stad

Nieuw: Het Moordspel in Arnhem

Pak uw vergrootglas uit de kast en trek uw lange regenjas aan! Want u bent de nieuwe Sherlock Holmes. Dit is een perfect groepsuitje voor iedereen die houdt van speuren en het oplossen van raadsels.

CSI moordspel door Arnhem!
Stap uit de dagelijkse sleur, stap in de wervelende wereld van forensisch detectives, misleiding en achterdocht. Dit bloedstollende spel verandert elk bedrijfsuitje of groepsuitje in een meeslepende moordzaak. Er is namelijk een lijk gevonden, een zekere Johannes. En alle aanwijzingen duiden op een moord. Wie heeft er een motief en wie speelt de vermoorde onschuld? Aan jouw en je team de vraag om de zaak op te lossen.

Gezellig groepsuitje voorzien van een goede dosis Teambuilding!
Begin aan de basis: plaats delict. Volg de aanwijzingen en leert steeds meer over de achtergrond van het slachtoffer. Ieder spoor kan je dichter bij de dader brengen. Of is het een dwaalspoor? Met je team zet je alle informatie op een rijtje en bepaal je de volgende plaats om uit te kammen. Door langs de juiste plekken te gaan, kun ke de vitale informatie vergaren om de zaak te kraken.

Arnhem1

Nu komt het er op aan: welke moordverdachten ga je als eerste aan de tand voelen, welke getuigenissen zijn doorslaggevend? Samen met je team stel je een lijst op met hoofdverdachten en hun motieven. Eenmaal terug op het rendez-vous-punt overhandig je deze lijst aan de commissaris. Onder het genot van drankje worden de rapportages nauwkeurig beoordeeld. Dan wordt het winnende team bekend gemaakt en het plot uitgelegd. Case closed!

Live Piano Entertainment!
Beleef met vrienden en collega’s een originele en gezellige avond uit: meezingen in de Freaky Piano Bar. Meezingen met Hollandse Hits, samen een traantje wegpinken bij smartlappen en uit volle borst meedoen met internationale klassieke hits! Onze pianisten zorgen voor live piano-entertainment van wereldklasse en zijn in staat het publiek rechtstreeks te betrekken bij de show. Natuurlijk wordt je uitgenodigd om mee te zingen!

Ook benieuwd naar dit nieuwe spel: Het Moordspel in Arnhem?