Menu
Uit in de Stad

Nieuw: High Wine Arnhem met je beste Vriendinnen?

Met deze High Wine kunt u met uw vriendinnen op een originele manier genieten op de Korenmarkt. Iemand verrassen of gewoon lekker bijkletsen bij ons cafe geniet u van een sfeervolle ambiance en culinaire hoogtepuntjes.

Culinaire hotspot op de Korenmarkt in Arnhem
Cafe Arnhem is de nieuwste, culinaire hotspot op de Korenmarkt in het centrum van Arnhem. Denk aan appetizers met Hugo prosecco, Simon Levelt thee of een biologisch tasting-menu met champagne. Met Cafe Arnhem wordt de Gelderse bistronomie tot leven gewekt. Mooie gerechtjes voor lekkere prijzen.

Wijn - Café Arnhe,

Proef de passie en beleef de ultieme avond uit!
Wij serveren niet zomaar gerechtjes: er wordt culinair getoverd op de Big Green Egg, een houtskoolbarbecue die zeer nauwkeurig het vlees gaart. Van slow-cooking tot braden en grillen; met een Big Green Egg krijgt het prachtige vlees altijd de smaak van het stoere buitenleven. Wij houden de culinaire tradities in ere, maar kiezen voor een spannende, vernieuwende inslag. We mixen and matchen cocktails met gerechten, hebben bijzondere amuses, maken zeer smaakvolle gerechten en zorgen voor een culinaire beleving tot in de late uurtjes.

Wilt u ook met uw vriendinnen genieten van dit Origineel Vriendinnen uitje – High Wine in Arnhem?