Menu
Uit in de Stad

Nieuw: Winterse City Game Rotterdam

Dit winteruitje in Rotterdam is een zoektocht naar het diner: zonder het goed beantwoorden van de vragen, geen eten!

Om het eindpunt te bereiken worden de deelnemers uitgedaagd het beste in zichzelf en hun team naar boven te halen, maar natuurlijk is er ook tijd voor het bezoeken van een cafeetje of winkeltje voor de nodige warmte!

Onderweg komen de teams langs de mooiste winterse plekken van Rotterdam. We sluiten af met een prijsuitreiking en een heerlijk winters 2-gangen diner…wanneer alle teams het eindpunt halen!

Ludieke teamopdrachten
Tijdens deze winter citygame moeten er een aantal ludieke teamopdrachten worden volbracht, waarbij creativiteit en teamwork het winnende team zullen bepalen. Door deze teamopdrachten kunnen onze instructeurs de deelnemers nog even confronteren met leuke wetenswaardigheden en misdragingen tijdens een feestelijke prijsuitreiking, waarna het winnende team de fles champagne mag ontkurken!

City Game Rotterdam

Veelzijdig Rotterdam
Een teamuitje in Rotterdam is al snel een geslaagd uitje; Rotterdam heeft veel meer te bieden dan u wellicht denkt. Tijdens deze citygame leren deelnemers van dit teamuitstapje niet alleen Rotterdam, maar ook de bewoners, hun taalgebruik (“dat méééén je niet…!”) en de onontdekte geheimen van de stad op unieke wijze kennen.

Winterkost
Deze originele citygame wordt afgesloten op een warme en winters aangeklede locatie aan de Leuvehaven in Rotterdam. Na afloop van de prijsuitreiking wordt er een heerlijk winters diner (2-gangen) geserveerd. De gasten worden getrakteerd op een huisgemaakte erwtensoepschijf en het overheerlijke wintergerecht draadjesvlees met rode kool en aardappelpuree! Een leuke en gezellige afsluiting van een winters teamuitje in Rotterdam!

Wilt u ook genieten van een Winters uitje in Rotterdam?