Menu
Uit in de Stad

TOP 3: Dagje uit of nachtje weg in Rotterdam

Dé manier om de skyline en de havens van Rotterdam te bewonderen is een rondvaart door de haven. Wat een belevenis om alles op en om het water van zo dichtbij mee te maken. Wie Rotterdam bezoekt ontkomt eigenlijk niet aan een tochtje over het water.

Rotterdam is de 2e stad van Nederland en ook de 2e haven ter wereld en de grootste van Europa. Het centrum van de stad is aan het begin van de 2e Wereldoorlog bijna volledig plat gebombardeerd. Na de oorlog is de stad weer opgebouwd en heeft het van alle Nederlandse steden, samen met Eindhoven de meest moderne look. Rotterdam, is een stad die anders is dan andere steden. Ontdek Rotterdam zelf met familie, vrienden en collega’s met een spectaculair dagje uit, gezellig avondje stappen of een heerlijk weekendje weg!

Wilt u ook lekker genieten van een dagje uit in Rotterdam met een Rondvaart, of lekker een nachtje weg met een bezoekje aan een wellnesscentrum? Rotterdam heeft een groot scala aan mogelijkheden. Bekijk nu onze TOP 3 voor een heerlijk dagje uit in Rotterdam.

Rondvaart Rotterdam1

  1. Rotterdam Havenstad – Nachtje weg en Ontdek de HIGHLIGHTS
  2. Uniek groepsuitje op het water – Rondvaart Dobberend Borrelen in Rotterdam
  3. World Port dagje uit – Uniek groepsuitje in Rotterdam

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl