Lente-editie Hanzetocht Kampen op zaterdag 11 april

Lente-editie Hanzetocht Kampen op zaterdag 11 april

Dé seizoen wandeling voor elke wandelaar in de IJsseldelta

Zaterdag 11 april vindt de lente-editie van Hanzetocht Kampen plaats, één van de reeks unieke seizoenwandelingen, geschikt voor elke wandelaar. Genieten van de lente, wandelen langs de IJssel, hopelijk met een lekker zonnetje erbij! Na afloop van de wandeling kunt u tegen een kleine vergoeding een leuk Hanzetocht Kampen-aandenken ontvangen voor de eigen verzameling.

De routes
Ook deze editie is er keuze uit een lange route van 18 km en een kortere route van 8 km. Tijdens de 18 km route kunt u de prachtige natuur zien langs de uiterwaarden van de IJssel tussen de Hanzesteden Zwolle en Kampen. De 8 km laat u het mooie Kampen van dichtbij ontdekken. U komt langs diverse facetten van de IJssel, de oude stadswijk Brunnepe, via de buitenwijken van Kampen kom je dichtbij de N50 om daarna af te buiken weer terug naar de stad.

Inschrijven
Iedere wandelliefhebber en nordic walker kan aan deze wandeling deelnemen, lidmaatschap van een wandelsportorganisatie is niet noodzakelijk. Honden zijn ook toegestaan, mits aangelijnd. Inschrijven kan nu al door gegevens via het inschrijfformulier in te vullen op www.hanzetochtkampen.nl. Door de inschrijving is men verzekerd van een startplek.

Het inschrijfgeld bedraagt € 3,00 p.p. Leden van een wandelsportorganisatie krijgen één euro reductie. Gezinnen (4-7 personen onder wie minimaal 1 kind en 1 volwassene): € 10,00, leden € 7,50.

De Hanzetocht wordt gelopen onder auspiciën van de Oostelijke Wandelsport Bond. Goedgekeurd OWB 2015-1140.

Wilt u meer informatie? Klik dan hier voor de website!

Wilt u na zo’n dagje in Kampen lekker in de buurt blijven overnachten?
Boek dan een overnachting in Deventer, we hebben een leuk arrangement voor u samengesteld.

Met recreatieve groet,

Malou
Recreatief.nl