Menu
Wandelen

Nieuwe Aanbieding: Wandelweekend in Zuid-Limburg

De echte wandelaars kunnen met dit arrangement echt genieten. 3 Dagen prachtige wandeltochten maken door het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland. De mooiste plekjes rondom het 3-landenpunt zien? Boek dan deze geweldige hotelaanbieding.

Het hotel
Op het moment dat u Hotel Mergelland binnenkomt, weet u dat u een goede keuze hebt gemaakt. Ongedwongen en doordrongen van persoonlijkheid.

In het schilderachtige en historische dorpje Holset, tussen Vijlen en Vaals, te midden van een uniek panoramisch landschap, ligt hotel Mergelland (op 5 minuten afstand van het Krijtlandpad). De rustige zonneterrasjes in de tuin bieden u een sfeervolle ambiance. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie met vlaai kunt u genieten van een markant uitzicht over 3 landen.

Nancy & Pascal zorgen ervoor dat de gezelligheid en intimiteit van een thuis gecombineerd worden met de perfectie en service die u van een 3-sterrenhotel kunt verwachten.In hotel Mergelland gaat geschiedenis en modern hand in hand. De inrichting is trendy, terwijl de assessoires verbonden zijn aan een rijk verleden. Dit is een plek waar u de geschiedenis nog voelt, waar de rust en stilte een indruk van tijdloosheid geven.

De kamers
De comfortabele kamers zijn voorzien van douche, toilet, haardroger, k.t.v. en telefoon. Ook een bureau en gemakkelijke stoel ontbreken niet. De meeste kamers zijn voorzien van een klein privé terrasje of balkon. Deze kamers zijn tevens ruimer dan de standaardkamers en hebben elk een eigen stijl, maar iets hebben ze gemeen: een charmante elegantie met aandacht voor de kleinste details, en het lichtvoetige speelse van het gekozen land.

Wandelen in Zuid-Limburg

Route Drielandenvoetreis
Dit schitterende arrangement met een op maat gemaakte route, met vertrek vanuit het hotel, laten u de mooiste plekjes zien in de directe omgeving van het 3-landenpunt. De heuvels op, de dalen in. Verdwalen lijkt uitgesloten, wij hebben gedetailleerde routebeschrijvingen voor u klaar liggen. Voor de “terugkomers” hebben wij nieuwe alternatieve routes samengesteld.

Route Drielandenvoetreis
De 1e dag gaat u op stap voor een korte wandeling rondom Holset (ca. 10 km.). Op de 2e dag leidt uw wandeling naar de Geul, een stukje België in en via weilanden en bos terug naar het hotel (ca. 18 km.). Op de 3e dag loopt u via weilanden richting Mechelen en via Elzet en Rott door het Vijlenerbos terug (ca. 16 km.). Op de slotdag leidt de route via Lemiers en de sneeuwberg naar Duitsland, met prachtige vergezichten, via Vaals naar het drielandenpunt terug via Wolfhaag en Raren (ca. 17 km.).

Wilt u ook genieten van een Wandelweekend in Zuid-Limburg?