Menu
Wandelen

TOP 5: Winter Wandelen met onze Wandeltoppers

Te voet Nederland ontdekken! Wij bieden u arrangementen van hotels die gevestigd zijn op de mooiste plekjes in Nederland waar veel te zien en te doen is. Maak uw keuze uit ons uitgebreide aanbod aan wandelarrangementen en stap er op uit.

Wilt u eens lekker een weekendje ertussenuit om helemaal tot rust te komen en om lekker te genieten van de prachtige natuur die Nederland kent? In de winter is Nederland ontzettend mooi en kunt u tijdens de verschillende wandeltochten genieten van het prachtige natuurschoon.

Wij hebben voor u een TOP 5 samengesteld voor een heerlijk weekendje wandelen. Van Texel tot Limburg en van Egmond aan Zee tot Gelderland.

1. 2 Dagen Fietsen, wandelen en genieten op een Kasteel

Tweedaags fiets- en wandelarrangement van Kasteel de Essenburgh in Hierden. Heerlijke romantische fiets- of wandeltochten maken over de schitterende Veluwe en langs de Randmeren. Laat u verrassen door dit schitterende hotel.

De Essenburgh – Vanouds een heerlijke plek om te vertoeven
U bent er even lekker tussen uit. Kasteel De Essenburgh, een locatie waar de sfeer van eeuwen geleden bewaard is gebleven. Omspoeld door de Hierdense beek en omringd door eeuwenoude bomen is het gelegen op een schitterend landgoed, te midden van bossen en weilanden, aan de rand van de Veluwe en de Randmeren.

Ontspanning en kostelijk verwend worden
We ontvangen u met koffie of thee en ieen huisgemaakte kasteelmuffin. Na het inchecken ontvangt u enkele fietsroutes of wandelroutes van onze mooie omgeving. Voor onderweg krijgt u een lunchpakket mee.
‘ s Avonds verwachten wij u in ons restaurant voor een uitstekend 3 gangen keuze diner. Na de overnachting is er een uitgebreid ontbijtbuffet; waarna uitchecken volgt.

2. 3-daags Uitwaai arrangement op Texel

Wat is er lekkerder dan slenteren langs het strand, genieten van de zee en uitwaaien op Texel? Boek nu dit heerlijke 3-daags Uitwaai arrangement op Texel en ga er een paar dagen lekker tussenuit!

Genieten op Texel
Zoekt u een comfortabel onderkomen, gelegen aan de rand van een geurig dennenbos grenzend aan het Nationaal park Duinen van Texel? Dit is een fantastisch adres voor wie op zoek is naar de ideale combinatie van rust, natuur, ontspanning en gezelligheid. Texel geeft meteen al dat vakantiegevoel waar u heerlijk kunt fietsen, wandelen, een heerlijke strandwandeling kunt maken, terrasje pakken, …

Beleef dat heerlijke vakantiegevoel en bezoek ons op Texel!

Wandelen op het strand

3. Recreatief 3-daags wandelarrangement in het zuidelijkste puntje van Zuid-Limburg

Wandelend genieten van het heuvelland arrangement. In een prachtig natuurgebied aan de rand van het dorp Epen ligt het gemoedelijke en gastvrije hotel. Epen is gelegen in het zuidelijkste puntje van het Limburgs grensgebied België, Duitsland en Nederland.

Recreatief 3-daags wandelarrangement in het zuidelijkste puntje van Zuid-Limburg
In een prachtig natuurgebied aan de rand van het dorp Epen ligt Hotel Restaurant “Berg en Dal”. Epen is gelegen in het zuidelijkste puntje van het Limburgs grensgebied België, Duitsland en Nederland.

Het lieflijke Zuid-Limburgse landschap met kronkelende riviertjes, hellingbossen en glooiende weilanden is een populair wandel- en fietsgebied. Zwart-witte vakwerkboerderijen en wijnranken op de hellingen dragen bij aan een onvergetelijk verblijf in het heuvelland.

4. Heerlijk heuvelland arrangement in het Zuid-Limburgse Epen

In Epen waant u zich, omringd door zwart-witte vakwerkhuizen en glooiende groene hellingen echt in het buitenland. Heerlijk dus dit arrangement voor een weekendje weg of zomaar even een paar dagen er tussen uit om het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland te ontdekken.

Genieten in Limburgs Epen
Hotel Creusen is een heerlijk stijlvol 4-sterren hotel in Epen, in het Zuid Limburgse Heuvelland met sfeer, rust en comfortabele kamers.

In ons restaurant serveren wij eerlijke gerechten met een Limburgs tintje. Wandelen en fietsen kunt u te kust en te keur in de omliggende heuvels van het prachtige Zuid Limburg. Het hotel heeft een heerlijke schaduwrijke tuin en een ruime parkeerplaats. Het gebruik hiervan is gratis, net als de WIFI en het gebruik van het binnen zwembad en sauna.

In de lounge kunt u op uw gemak zitten bij de openhaard of, met uitzicht over het Bovenste Bos, genieten van een Afternoon tea.

Zuid-Limburg is Nederlands eigen stukje buitenland. Het Heuvelland lijkt in de verste verte niet op wat u gewend bent. In Epen waant u zich, omringd door zwart-witte vakwerkhuizen en glooiende groene hellingen echt in het buitenland. En toch hebt u het prettige gevoel een beetje thuis te zijn. Immers, de Limburgers verstaan u zonder problemen. Bovendien zal de Limburgse keuken u vaak bekend voorkomen.

5. 50 + Aanbieding – Lekker uitwaaien aan Zee

Uitwaaien op het strand, een goed boek lezen of een heerlijke wandeling maken of fietstocht door de duinen. Neem het er goed van met deze 50 + aanbieding aan zee en geniet in dit 4-sterren hotel op slechts 100 meter van het strand gelegen!

Uw hotel dicht bij het strand!
Dit prachtige hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand.
Deze rustgevende locatie zorgt ervoor dat uw gasten zich bij aankomst direct thuisvoelen. De zee ligt op 100 meter en oefent een ware aantrekkingskracht uit op iedere bezoeker van het hotel.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl