Menu
Weekendje weg

2-daags Golfarrangement in België

Kom golfen op een prachtige golfbaan net over de grens bij België met dit 2-daags Golfarrangement in België. Het hotel waar u verblijft ligt midden in het centrum van Mol en dichtbij de golfbaan. Op de 18-holes golfbaan de Steenhoven Country Club kunt u heerlijk golfen in België.

Steenhoven Country Club

U golft tijdens dit 2-daags Golfarrangement in België op het prachtige domein van de Steenhoven Country Club. Deze golfbaan werd reeopgericht in 1987 en vormt een werkelijk prachtig onderhouden 18-holes golfbaan midden in het Kempische pittoreske Postel. De Steenhoven Country Club beschikt over een 18-holes golfbaan en vormt de ideale sportieve uitdaging voor zowel de gevorderde als voor de beginnende golfspeler. De golfbaan is gelegen op 22 minuten rijden van het hotel.

Het sfeervolle hotel

Het hotel is rustig gelegen in hartje Mol. Dit pittig en attractief stadje situeert zich in het oosten van de Kempen, in de toeristische regio ‘Kempense Meren‘. De verschillende cafeetjes en restaurants zorgen ervoor dat ook ’s avonds Mol bruist. Mol en omgeving heeft dus zeker iets naar de gading van iedere toerist.

Zowel ruime, moderne hotelkamers als gemeubelde appartementen, aangevuld met een uitstekende dienstverlening, garanderen u een aangenaam en rustig verblijf in het hartje van Mol. Alle hotelkamers van dit hotel beschikken over de nodige voorzieningen zoals bad en douche, mini-bar, TV, telefoon, internetaansluiting, wifi, kluis en wekdienst. 

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van dit 2-daags Golfarrangement in België? Wacht niet langer en kom sportief golfen in België. Kijk voor meer golfmogelijkheden in België op: Golfweekend.nl

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Golfweekend.nl
Mail: reserveringen@golfweekend.nl
Bel: 088-5405830

Recreatief.nl