Menu
Weekendje weg

3 Nieuwe 2-daagse Golfaanbiedingen

De Lente is begonnen, de golfclubs kunnen weer opgepoetst worden want is het is tijd om heerlijk te golfen. Sla uw slag met onze nieuwste 2-daagse Golfaanbiedingen. Ik heb ze voor u op een rijtje gezet.

Wat dacht u van 2 dagen heerlijk genieten op een prachtig landgoed op de Veluwe, culinair genieten van een 4-gangen verrassingsdiner, overnachting en ontbijtbuffet. De volgende dag kunt u tot aan uw vertrek naar de golfbaan nog even ontspannen in het verwarmde binnenzwembad en de sauna. U gaat vervolgens heerlijk een dag golfen op een 18 holes golfbaan dat op ongeveer 10 km van het landgoed gelegen is.

Golfen en genieten van rust en ruimte op de 18-holes golfbaan van Golfclub Havelte dat op zo’n 15 minuten rijden van dit prachtig gelegen hotel ligt. U overnacht in een mooie comfortkamer en kunt na het golfen relaxen in de whirlpool en zwembad. Zo kunt u na uw inspanning even heerlijk relaxen. Bekijk hier de speciale 2-daagse Golfaanbieding in Overijssel die wij hebben samengesteld.

De 3e aanbieding ik u als golfliefhebber graag even voor wil leggen is de 2-daagse Golfaanbieding in de Achterhoek. In de directe omgeving van het hotel vindt u de prachtige 9 holes golfbaan van de Golf & Countryclub Winterswijk. De Achterhoek is bij uitstek geschikt om even te relaxen maar ook om sportief te zijn.

Sla uw slag met een van deze 3 nieuwe 2-daagse Golfaanbiedingen! Wilt u toch graag even het complete Golfaanbod bekijken dan vindt u hier alle Golfarrangementen.