4 dagen Romantisch genieten in Zeeland

4 dagen Romantisch genieten in Zeeland

Een perfecte kans om samen met uw geliefde te genieten van uw bruisende relatie. Lange avondwandelingen over het strand, lekker eten, ontspannen en vooral heel veel genieten van elkaar. De omgeving van Renesse leent zich perfect voor deze activiteiten.

Romantische omgeving
Ideaal gelegen op 250 meter van het prachtige strand en de Noordzee vindt u uw hotel. U wordt gastvrij ontvangen door de eigenaars en hun professionele team. Door de vele faciliteiten zoals een binnen-zwembad, sauna, solarium en fitness kunt u heerlijk (sportief) ontspannen. Het bruisende stadje Renesse vindt u op 2 km afstand. De omgeving biedt veel mogelijkheden. U bevindt zich hier op een unieke plaats aan de Zeeuwse kust.

Activiteiten in de buurt
Het hotel is zeer gunstig gelegen voor tal van uitstappen. Zwemmen in de Noordzee of wandelen over het kilometers lange strand en de uitgestrekte duinen. Prachtige fietstochten door de duinen en over geheel Schouwen-Duivenland. U kunt de prachtige historische stad Zierikzee bezoeken of een excursie naar de stormvloedkering met “Waterland Neeltje Jans”. Surfen, zeilen, paardrijden, tennis, vissen enz.

Romantisch dineren
Het sfeervolle restaurant dat nostalgisch is ingericht heeft een uitstekende keuken. De uitgebreide kaart heeft de keuze uit verschillende vis-, vlees- en vegetarische gerechten en de mogelijkheden op de dessert- en drankenkaart zijn uitvoerig. Natuurlijk kunt u naast à la carte ook het dagelijks wisselende “dagmenu” kiezen waarbij u naast een voorgerecht, nagerecht en het saladebuffet ook een keuze tussen vis, vlees en vegetarisch.

Ook op zoek naar een Romantisch arrangement? Boek dan nu dit 4 dagen Romantisch genieten in Zeeland arrangement.