Menu
Weekendje weg

ALL-IN Groepsweekend op de Veluwe

Het is begrijpelijk dat je soms behoefte hebt om er even tussenuit te gaan met je vrienden. Dit All-IN Groepsweekend op de Veluwe is de perfecte manier om even te ontspannen en te genieten van de natuur en elkaars gezelschap. Maar het organiseren van zo’n weekend kan al snel overweldigend worden, en het kan ervoor zorgen dat je niet echt kunt genieten van de ervaring.

Gelukkig is het niet nodig om zelf alles te organiseren. Wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden. Zo kun je je volledig concentreren op het genieten van het weekend en het samenzijn met je vrienden, zonder je druk te maken over de details.

Tijdens dit ALL-IN Groepsweekend op de Veluwe kun je genieten van allerlei activiteiten in de prachtige natuur!

All-IN Groepsweekend op de Veluwe

Dit chalethotel is een prachtige plek om te verblijven, gelegen aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Het park kenmerkt zich door uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen.

De knusse en comfortabele chalets zijn uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf. Deze locatie heeft ook een eigen restaurant, waar u kunt genieten van heerlijke gerechten en lokale specialiteiten.

                         

Onvergetelijk Groepsweekend op de Veluwe

Tijdens dit weekend ga je op pad met de cryptische foto Veluwetocht en de E-scooter puzzeltocht. Daarnaast kun je heerlijk ontspannen en de strijd met elkaar aangaan tijdens het curlen.

De cryptische foto Veluwetocht is een unieke ervaring waarbij je aan de hand van cryptische foto’s en opdrachten de Veluwe gaat ontdekken. De opdrachten en vragen zijn uitdagend en zorgen voor de nodige spanning en teambuilding.

Tijdens de E-scooter puzzeltocht ga je op pad met elektrische scooters en krijg je verschillende opdrachten en puzzels die je samen moet oplossen. Een leuke en unieke manier om de Veluwe te verkennen!

Naast alle activiteiten is er ook voldoende tijd om te ontspannen en bij te komen van alle indrukken. En hoe kun je dat beter doen dan door een potje te curlen? Curling is een oer-Hollandse sport waarbij twee teams tegen elkaar strijden om de meeste punten. Het is een gezellige en uitdagende activiteit die geschikt is voor jong en oud.

Bekijk ons gehele aanbod op: Groepsweekend.nl

Wacht niet te lang en boek nu dit voordelige groepsweekend op de Veluwe!

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Groepsweekend.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

 

Recreatief.nl