Menu
Weekendje weg

Golfen in Drenthe – TOP 5

Bent u opzoek naar een compleet verzorgd golfarrangement om te golfen in het prachtige Drenthe? Bekijk dan één of meerdere van de onderstaande TOP 5 golfarrangementen in Drenthe. U zult gegarandeerd heerlijk ontspannen en genieten van de prachtige omgeving tijdens het golfen in Drenthe op de verschillende en uitdagende golfbanen. Daarnaast zult u overnachten in een sfeervol hotel en daar geniet u van een uitgebreid heerlijk ontbijtbuffet en een culinair diner. Ieder arrangement is uniek uitgezocht en in elkaar gezet zodat u volledig ontzorgt kunt genieten van een weekend of nachtje weg met golf. Er zijn zoveel mogelijkheden om te golfen op één van de golfbanen in Drenthe! Bekijk daarom snel de onderstaande arrangementen en boek een heerlijk golfweekend weg.

TOP 5 Golfarrangementen om te golfen in Drenthe

  1. Compleet Golfarrangement in de Achterhoek – Overnachten in Lochem en golfen op 2 Achterhoekse banen
  2. 3-daags Golfarrangement in de Achterhoek – Overnachten in een Landhotel
  3. 2-daags Golfarrangement – Nachtje slapen in Zeddam en 18 holes golfen net over de grens
  4. 2-daags Golfarrangement in de Achterhoek en overnachten in Ruurlo
  5. Chipje Putje Parretje – 2-Daags golfarrangement in Gelderland

Benieuwd geworden naar één van de bovenstaande arrangementen? Wacht niet langer en boek een 2-daags Golfarrangement of 3-daags Golfarrangement in Drenthe weg met uw geliefde of golfpartner en kom heerlijk golfen in Drenthe. Ieder arrangement heeft zijn eigen charmes en bij ieder arrangement komt u weer verschillende golfbanen tegen. Geef aan ons uw wensen door wat betreft de golfbaan, hoe laat u wenst te golfen en op welke dag en wij regelen de rest! Liever een keer vaker golfen of een extra overnachting aan een arrangement toevoegen? Schroom niet en neem contact op. Wij kijken graag de mogelijkheden met de juiste prijsopgave voor u na!

Liever golfen in Limburg? Klik dan op: Golfen in Limburg. Bent u nog niet zo bekend met golfen en bezit u nog niet over een geldig GVB bewijs? Bekijk dan één van de golfbanen waar u als beginner ook mag golfen zonder GVB op: Golfen zonder Gvb

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405830

Recreatief.nl