Menu
Weekendje weg

Nieuw: Heerlijk 3-daags Golfarrangement in Epen

Sla uw slag in Zuid-Limburg

Bent u op zoek naar een heerlijk weekendje weg of doordeweeks een paar dagen weg in combinatie met golfen op een prachtige golfbaan? Bij dit 3-daags Golfarrangement verblijft u in een comfortabel hotel in Epen en speelt u 18-holes op het Rijk van Margraten. In Epen waant u zich, omringd door zwart-witte vakwerkhuizen en glooiende groene hellingen echt in het buitenland.

Comfortabel verblijf

Het hotel is een heerlijk stijlvol 4-sterren hotel in Epen, in het Zuid Limburgse Heuvelland met sfeer, rust en comfortabele kamers.

In het restaurant serveren wij heerlijke gerechten met een Limburgs tintje. Wandelen en fietsen kunt u te kust en te keur in de omliggende heuvels van het prachtige Zuid-Limburg. Het hotel heeft een heerlijke schaduwrijke tuin en een ruime parkeerplaats. Het gebruik hiervan is gratis, net als de WIFI en het gebruik van het binnen zwembad en sauna.

Slaap als een roosje

De kamers zijn zoals u van een 4-sterren hotel kunt verwachten voorzien van eigentijds comfort, een kluisje, kabel TV, minibar, telefoon en een luxe badkamer. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning.

Geniet van een paar daagjes weg in combinatie met golfen in Zuid-Limburg!

Recreatief.nl