Menu
Weekendje weg

NIEUW! Openings Aanbieding – Weekendje Weg in Zoetermeer

In het voorjaar van 2014 is ons hotel volledig gerenoveerd. Graag laten wij u kennis maken van onze nieuwe faciliteiten en mogelijkheden en hebben daarom speciaal voor u dit Openingsarrangement samengesteld.

3 Dagen – 2 overnachtingen met ontbijt – voor slechts € 59 p.p.

De Omgeving
Zoetermeer
In de omgeving van het hotel is van alles te beleven. Zoetermeer staat ook wel bekend als ‘City of leisure’ Zo kunt u bijvoorbeeld lekker een dagje skiën in Snowworld Zoetermeer, een van de grootste indoor skibanen van Europa. Bent u een golfliefhebber en heeft u een GVB? Vergeet dan niet uw golfclubs mee te nemen, want in Zoetermeer ligt een van de mooiste golfbanen van Zuid-Holland: BurgGolf Zoetermeer. Te midden van een prachtig polderlandschap vindt u hier een uitdagende 18 holes golfbaan. Wild u leren Flowboarden, bodyboarden of raften? Breng dan eens een dagje een bezoek aan ‘Dutch water dreams’ in Zoetermeer. Dutch water dreams beschikt onder andere over een 300 meter lange wildwaterbaan.

Fietsen door het groene hart of naar Den Haag
Vanuit het hotel fietst u zo het natuurgebied het ‘groene hart’ in. Het hotel verhuurt fietsen en aan de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Wilt u eens wat anders? In de zomermaanden is er een regelmatige bootverbinding tussen Zoetermeer en hartje Den Haag. U kunt uw fiets meenemen op de boot!

Golden Tulip Zoetermeer Den HaagGolden Tulip Zoetermeer Den Haag

Den Haag en omgeving
Op 20 minuten rijden vanaf het hotel ligt het strand en de in 2014 vernieuwde boulevard van Scheveningen. Hier kunt u lekker uitwaaien, zonnebaden, of slenteren over de boulevard. Mede door het unieke winkelaanbod mag Den Haag zich de komende 2 jaar ‘beste binnenstad van Nederland’ noemen. Naast de vele winkels en het gezellige centrum kunt u het eerste museum van Nederland bezoeken, het Mauritshuis.

Het vernieuwde Mauritshuis
Na een verbouwing van twee jaar opent het Mauritshuis op vrijdag 27 juni 2014 zijn deuren. De wereldberoemde collectie schilderijen, waaronder het Meisje met de parel, is dan weer te zien in het volledig gerenoveerde en uitgebreide Mauritshuis.

Het vernieuwde Mauritshuis verdubbelt in oppervlakte door een ondergrondse uitbreiding naar een gebouw aan de overkant van de straat. Toch verandert er aan het karakter van het museum weinig. De uitstraling en de unieke huiselijke sfeer blijven door het ontwerp van Hans van Heeswijk architecten behouden. In het Mauritshuis vindt u kopstukken uit de Gouden Eeuw van kunstenaars als Rembrandt van Rijn en Jan Steen.

Ook het Gemeente Museum Den Haag is de moeite waard om te bezoeken. Hier vindt u wisselende tentoonstellingen gecombineerd met een vaste collectie Art Nouveau en Jugendstil-objecten en een uitgebreide Mondriaan-collectie. Andere interessante attracties in de omgeving zijn het binnenhof, familiepark Drievliet, SEA LIFE Scheveningen, Attractiepark Duinrell, Madurodam en paleis Noordeinde.

Wilt u ook gebruik maken van deze spetterende Openingsaanbieding in Zoetermeer?