Nieuw: Vriendinnenweekend met Lasergamen en dagje Relaxen bij Zwaluwhoeve

Nieuw: Vriendinnenweekend met Lasergamen en dagje Relaxen bij Zwaluwhoeve

Even tijd voor jou en je vriendinnen! Boek dit 2 daagse arrangement om even lekker bij te kletsen in de sauna of de High Tea. En daag elkaar uit tijdens een potje lasergamen. Het kan allemaal in ons Paviljoen Hotel!

Het hotel
Relaxen op de Veluwe. Bij ons word je wakker met het getjilp van de vogels. Ons hotel is een paviljoen hotel. Dit betekent dat ons hotel bestaat uit meerdere gebouwen. Zo loop je door de bostuin naar het hoofdgebouw voor je ontbijt, of wandel je langs het zwembad naar onze sauna.

Bij ons slaap je in rust. Met fluitende vogels als je wakker wordt. Alle 91 kamers zijn daarom een goede keuze. Je zoekt een accommodatie voor een grote groep? Onze Villa (15 personen) kan jouw eigen villa zijn voor een weekend of Mid-week. Zeker weten dat jouw groep aangenaam verrast is!

Culinair genieten
In ons restaurant de Veluwse Huyskamer lunch of dineer je met het gevoel van de voormalige boerderij. De oude balken, gerestaureerde staldeuren en ramen geven een warme en huiselijke sfeer tijdens jouw diner. Wij serveren gerechten met zoveel mogelijk producten uit de directe omgeving.

Na het diner borrel je gezellig na bij de open haard in onze Hooibergbar. Of drink hier je een kopje koffie na een wandeling over de Veluwe. Klaar met jouw meeting? Drink een biertje van de tap met je collega’s. Met mooi weer zit je lekker op ons terras.

Geniet ook van dit heerlijke Vriendinnenweekend op de Veluwe met Lasergamen en dagje relaxen bij de Zwaluwhoeve!