Nieuw: Weekendje culinair genieten in Brabant

Nieuw: Weekendje culinair genieten in Brabant

Bent u een liefhebber van culinair genieten, fantastische wijnen en wilt u even een weekendje weg? Dan is dit Culinair Arrangement bij ons Landgoed in regio Den Bosch misschien precies wat u zoekt. Kom genieten op ons landgoed en beleef het ideale weekendje weg.

Genieten op het Landgoed
Ontbijt serveren wij in de centraal gelegen monumentale Villa ook kunt u hier terecht voor lunch en diner. Wilt u in alle rust genieten van een drankje, dan staan wij voor u klaar in de sfeervolle Salon.

Den Bosch en omgeving
Den Bosch kent een uitgebreid cultureel en historisch aanbod, vanaf ons landgoed reist u per openbaar vervoer of eigen auto in slechts 15 minuten naar het centrum. Liever op de fiets? Dan kunt u uitgaan van een tocht van ongeveer 30 minuten. De Bosschenaar ontvangt u met open armen want deze stad heeft al meerdere male de titel Meest Gastvrije Stad van Nederland mogen dragen.

Geniet al winkelend van het prachtige cultuur historisch decor en pauzeer met een heerlijke Bosschebol op het terras. Plan een tocht over de Binnendieze, breng een bezoek aan het NoordBrabants Museum of het Stedelijk Museum voor een tentoonstelling van Van Gogh of Jheronimus Bosch. Ook in Den Bosch zijn de winkels iedere zondag geopend.

Geniet van dit heerlijke Weekendje culinair genieten in Brabant!