Menu
Weekendje weg

NIEUW! Weekendje Weg Winkelen in Leiden

Leiden is een typisch Hollandse stad met de bekende grachten, herenhuizen, schitterende oude gebouwen, gezellige terrasjes en restaurants EN de langste winkelstraat van Nederland. Kom ook eens een weekendje genieten in deze bijzondere Hollandse stad.

Leiden
Leiden is een levendige stad met fantastische musea, bijna 2800 monumenten met hofjes, molens tot stadspoorten. Ook varen door de Leidse grachten is een aanrader of gewoon heerlijk wandelen door de stad en gezellig een terrasje pakken of heerlijk shoppen. Voor een dagje of weekendje genieten moet u zeker Leiden eens bezoeken.

Winkelen Leiden

Het hotel
Het sfeervolle Golden Tulip Leiden Centre is direct gelegen tegenover het NS station Leiden en op loopafstand van het historische centrum. Door de centrale ligging is het hotel gemakkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. Vanuit Leiden bent u binnen een half uur in Amsterdam, Den Haag of op de luchthaven Schiphol.

Op loopafstand ligt het historische centrum van Leiden. Dé stad uit de Gouden Eeuw, die met zijn grachten, zijn patriciërshuizen, zijn kerken en musea zeer veel bezienswaardigheden te bieden heeft. Tevens is de omliggende bollenstreek zeker een bezoek waard. Voor dit alles is Golden Tulip Leiden Centre een comfortabele en aantrekkelijke locatie!

Wilt u ook eens lekker een Leuk & Lekker Deluxe Weekendje weg in Leiden?