Nieuw: Winter Wellness Aanbieding inclusief Overnachting in Zuid-Holland

Nieuw: Winter Wellness Aanbieding inclusief Overnachting in Zuid-Holland

Kom heerlijk tot rust midden in de Krimpenerwaard en geniet van de deze WWW aanbieding.

Ontspan in ons spa- en wellnesscenter met jacuzzi, sauna en zwembad. Er even lekker tussen in de koude wintermaanden voor een nu wel heel voordelige prijs. Leuk om met uw partner een nachtje te relaxen of gezellig met vriendinnen even tijd voor elkaar om weer eens bij te kletsen.

Het hotel
Smaakvol genieten in de polder, daar staat dit 4-sterrenhotel voor. We bieden een veelzijdige locatie met internationale allure voor luxe dineren, ontspannen overnachten en comfortabel vergaderen.

U vindt het hotel middenin de landelijke Krimpenerwaard. Op beperkte reisafstand van Utrecht en Rotterdam geniet u van de ongekende rust en ruimte van het Oerhollandse polderlandschap. Met ons viersterrenhotel leggen we u van top tot teen in de watten zodat u in één of meerdere dagen geheel op adem kunt komen.

In de schaduw van de historische molen Den Arend bieden we comfort voor de particuliere en zakelijke bezoeker, uit binnen- en buitenland. Schuif aan in onze gezellige, Frans getinte brasserie en restaurant. Ontspan in ons intieme wellnesscenter. Wordt als herboren wakker in onze ruime kamers. Kortom, geniet in dit viersterrenhotel van ouderwets goede service tegen ouderwets lage prijzen.

Kamers
Comfortabel, luxe en smaakvol. Zo eindigt een dag in dit hotel. De 36 royale kamers en suites zijn breed opgezet en voor iedereen toegankelijk.

Spa- en Wellnesscenter
Met een bezoek aan het spa- en wellnesscenter in het hotel laadt u zich weer helemaal op. Speciaal voor de hotelgasten hebben we onder het hotel een compleet spa- en wellnesscenter ingericht. Een intieme ruimte waar u uw lichaam en geest stimuleert. Daal de trap af en laat de stress van u afglijden in de jacuzzi, sauna en het binnenzwembad.

Klik hier voor meer informatie over de Winter Wellness Aanbieding inclusief overnachting in Zuid-Holland.